Hvordan Skjule En Radiobåndopptaker

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Skjule En Radiobåndopptaker
Hvordan Skjule En Radiobåndopptaker

Video: Hvordan Skjule En Radiobåndopptaker

Video: Hvordan Skjule En Radiobåndopptaker
Video: Летняя шапочка спицами. Подробный МК. Летняя шапка 2024, Juni
Anonim

Forfattere kan ta bort fra en uovervåket bil, ikke bare vindusviskere, nakkestøtter og andre lett flyttbare gjenstander. De klarer å stjele selv et så tilsynelatende sikkert fast tilbehør som en bilradio. Her er noen tips for å holde bilstereoen din fra tyver.

Hvordan skjule en radiobåndopptaker
Hvordan skjule en radiobåndopptaker

Det er nødvendig

  • - Ledig plass til radioen i hanskerommet eller under setet;
  • - ledninger for utvidelse, om nødvendig, strømledninger og høyttalere;
  • - skrutrekkere;
  • - skiftenøkler.

Bruksanvisning

Trinn 1

Kjøp en avtakbar radiobåndopptaker. Dette er det enkleste alternativet å installere, men det vanskeligste å bruke. Den avtakbare radiobåndopptakeren må alltid bæres med deg. Ellers blir det lettere å stjele den enn den vanlige.

Steg 2

Installer og fest radiobåndopptakeren ikke med standardklemmene i rammen, men med flere skruer direkte i huset til rommet der det er plassert. Dette er den enkleste beskyttelsesmetoden. For å fjerne en slik radiobåndopptaker, vil en tyv ta mye lengre tid. Denne metoden er den enkleste. Ulempen med denne metoden er at i et forsøk på å trekke ut radiobåndopptakeren, kan en tyv lemleste dashbordet eller konsollen.

Trinn 3

Finn ledig plass til radioen i hanskerommet eller under førersetet. Installer radiobåndopptakeren der og fest den forsvarlig med skruene, slik at det er umulig å fjerne den raskt. Å komme til en slik "cache" er allerede vanskeligere, ikke alle tyver vil gjette på det. Du kan kontrollere en slik radiobåndopptaker fra fjernkontrollen, som de fleste produserte radiobåndopptakere er utstyrt med.

Trinn 4

Sjekk det vanlige stedet for radiobåndopptakeren på bilpanelet, om det er mulig å installere radiobåndopptakeren der dypere enn nødvendig. Hvis det er en slik mulighet, må du installere radiobåndopptakeren slik at de utstående kontrollene helt skjules inni. Nå kan du bruke en enkel plugg for å maskere radioen. Pluggen kan forsterkes med 1 mm stålplate. Du kan også tilpasse smarte klemmer eller en lås til pluggen, hvis prinsipp bare du vil vite.

Trinn 5

Tint vinduene på bilen i den grad trafikkloven tillater det. Så radiobåndopptakeren vil være mindre synlig fra utsiden, og fargefilmen vil gi glasset ekstra styrke, og det vil være mye vanskeligere å bryte det. Ikke tiltrek andres oppmerksomhet med den inkluderte musikken når du kjører til eller forlater parkeringsplassen.

Anbefalt: