Hvor Kan Du Kjøpe En Ny Bil I Moskva?

Innholdsfortegnelse:

Hvor Kan Du Kjøpe En Ny Bil I Moskva?
Hvor Kan Du Kjøpe En Ny Bil I Moskva?

Video: Hvor Kan Du Kjøpe En Ny Bil I Moskva?

Video: Hvor Kan Du Kjøpe En Ny Bil I Moskva?
Video: Это Москва, центр (feat. Gipsy King) 2024, September
Anonim

Antall bilforhandlere i Moskva vil snart nå tusen. Nå i hovedstaden kan du kjøpe nesten hvilken som helst bil, til og med Ferrari eller Lamborghini. I kampen for klienten går salonger til alle slags triks. Men oppgaven din er å finne selgeren som passer deg i alle henseender.

Hvor kan du kjøpe en ny bil i Moskva?
Hvor kan du kjøpe en ny bil i Moskva?

Forhandler "grå", ny bil

De mest berømte, men pålitelige "grå" forhandlerne: "Autoconcept", Gregorys biler.

For å velge "ditt" bilforhandler fra alle varianter, bestem deg selv hva som er din prioritet. La oss si at du vil kjøpe en bil raskt, bare med en viss farge og konfigurasjon, ikke betale ekstra for tilleggstjenester og utstyr, og deretter gå til planlagt vedlikehold til et annet teknisk senter. I dette tilfellet venter de såkalte "grå" forhandlerne på deg. Det er ikke noe kriminelt i dette, bare vanlige forhandlere. Prisene i en slik salong vil være litt høyere enn en autorisert forhandlers priser, men du kan også dra med bil samme dag som du betaler. Samtidig vil ikke ekstra tjenester bli pålagt deg, og tilleggsutstyr vil ikke bli installert på maskinen.

Du kan også få lån og forsikring der. Ulempene med slike bilforhandlere inkluderer manglende evne til å utføre planlagt vedlikehold og andre reparasjoner. Noen ganger når du søker om et lån, kan du komme til tvilsomme långivere med høye priser. Les derfor nøye gjennom all dokumentasjon som følger med når du kjøper en ny bil fra "uoffisiell". Hvordan identifisere en "grå" forhandler? Vanligvis foretrekker mange bilprodusenter (Toyota, Lexus, BMW, WV, Renault) bare å selge bilene sine i et monomerk. Dette er alle tyske bilprodusenter, merkevarer i business class. Hvis en Mazda-bil står ved siden av Avtovaz-produktene i utstillingslokalet, er det en uoffisiell forhandler.

Kjøp med garanti

De største forhandlerne av flere merkevarer i Moskva: Major, Block Motors, Avtomir, AutoGERMES, Trinity Motors.

Men i Moskva er det også offisielle forhandlere, på hvilke nettsteder forskjellige merker presenteres ("AutoGERMES", "Avtomir"). Dette er de såkalte salongene med flere merkevarer. Biler av forskjellige merker (hovedsakelig koreansk og japansk massemarked) selges i samme utstillingslokale, men de er i forskjellige utstillingslokaler. Hva er fordelene med å kjøpe bil fra en autorisert forhandler. Prisene på biler er satt av produsenten og er praktisk talt de samme for alle forhandlere. Du vil bli tilbudt garanti og service etter garanti, tekniske sentertjenester, kredittprogrammer fra anerkjente banker. Sesongbaserte kampanjer og rabatter for fjorårets biler, kundedager og presentasjoner blir ofte holdt.

Blant minusene kan man merke seg den stive innføringen av tilleggsutstyr, noen ganger en lang ventetid for levering av bilen (for populære modeller), "jambs" i lederens arbeid på grunn av den store kundestrømmen. Hvordan forstå at du har en offisiell forhandler foran deg. Gå først til den offisielle nettsiden til det valgte bilmerket ditt. Det er alltid en komplett liste over offisielle forhandlere i hele Russland. Du kan ringe telefonnummeret til kundesupport (det er angitt på nettstedet), og de vil velge den mest praktiske bilforhandleren for deg. Offisielle forhandlere selger alltid bilene sine i godt vedlikeholdte utstillingslokaler, ikke på gaten. Bare nye Zhiguli kan stå i det fri, og selv da bare for sortimentet, slik at kjøperen kan velge ønsket farge.

Anbefalt: