Hvordan Installere Lysdioder I Frontlykter

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Installere Lysdioder I Frontlykter
Hvordan Installere Lysdioder I Frontlykter

Video: Hvordan Installere Lysdioder I Frontlykter

Video: Hvordan Installere Lysdioder I Frontlykter
Video: Hvordan sote lykter på bilen? DIY! 2024, Juni
Anonim

Inntil nylig ble LED bare installert i svingelys eller bremselys i en bil. Foreløpig blir det allerede produsert slike prøver som praktisk talt ikke er dårligere enn glødelamper. Du kan også forbedre belysningssystemet til bilen din selv.

Hvordan installere lysdioder i frontlykter
Hvordan installere lysdioder i frontlykter

Bruksanvisning

Trinn 1

Du kan til og med installere LED-frontlykter på bilen selv. En liten vanskelighet med å koble til slike frontlykter er at de ikke får strøm direkte (fra et 12V batteri), men gjennom en strømbegrenser (motstand og diode). Her utfører kondensatoren og dioden en beskyttende funksjon, og motstandene begrenser strømmen (opp til LED-klassifiseringen). Hvis du vil lage en mer perfekt begrenser, så monter den ved hjelp av LM317 mikrokretsløp.

Steg 2

I disse kretsene avhenger lysstyrken på LED-lampene lite av batterispenningen. Disse kretsene kan fungere både i en motorsykkellykter med et 6-volts batteri, og i en 12-volts billykt. Hvis du endrer motstandsverdien til motstanden med 1 ohm, endrer du deretter strømmen som går gjennom lysdiodene og dermed lysstyrken. Hvis du ikke har nok lyse lysdioder for frontlysene, er det bare å lage lysene i frontlysene.

Trinn 3

Så i frontlykter, hvor antall lysdioder er 24 stykker, er lysstyrken på modulen 40 Cd, lysstrømmen er 400 lm. I motsetning til andre typer frontlykter har LED-frontlykter en veldig lang levetid, dessuten bruker de tre ganger mindre energi enn glødelamper, har økt lysavgivende strøm og sterkt lys. De har ingen varmeelementer. Alt det ovennevnte lar deg holde optikken og elementene i bilen i god stand, siden det ikke er noen stor varmeutslipp, noe som er tilfelle med standard glødelamper.

Anbefalt: