Hvordan Skylle Hydrauliske Løftere

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Skylle Hydrauliske Løftere
Hvordan Skylle Hydrauliske Løftere

Video: Hvordan Skylle Hydrauliske Løftere

Video: Hvordan Skylle Hydrauliske Løftere
Video: Sådan kontrolleres hydrauliske ventilløftere (DANSK) 2024, September
Anonim

Hydrauliske løftere er nødvendige for å eliminere tilbakeslaget i stasjonen. Når luft, vann og andre forurensninger kommer inn i dem, begynner det å banke på ventilene når motoren går. Rengjøring er nødvendig for å eliminere en ubehagelig feil.

Hvordan skylle hydrauliske løftere
Hvordan skylle hydrauliske løftere

Bruksanvisning

Trinn 1

Forsikre deg først om at avbrudd og ubehagelig støy er forårsaket av hydrauliske løftere. For å gjøre dette må du starte motoren og lytte. Støyen skal vises umiddelbart og øke når motorhastigheten endres. Husk at i fravær av disse tegnene, er årsaken til bankingen definitivt ikke i motoren.

Steg 2

Åpne hetten og lås den på plass. Koble fra luftfilteret og deretter sylinderblokkdekselet. Akslene til vippearmene, som defekte hydrauliske løftere er identifisert på, må også fjernes. Fjern dem forsiktig fra sporene.

Trinn 3

Forbered tre beholdere med samme volum, med en kapasitet på omtrent 5 liter. Forsikre deg om at dybden på tanken er tilstrekkelig for full nedsenking av den hydrauliske kompensatoren. Fyll deretter beholderne med diesel og merk dem. Dette vil tillate deg å ikke bli forvirret og bruke hver beholder til sitt tiltenkte formål. Den første beholderen er nødvendig for forspyling, den andre for endelig spyling og den siste for påfylling av drivstoff.

Trinn 4

Plasser den hydrauliske løfteren i den første beholderen og rengjør utsiden grundig. Senk den deretter ned halvveis og press ventilkulen gjennom hullet i pluggen. Samtidig beveger du stempelet til du føler at hjerneslaget har blitt fritt.

Trinn 5

Dypp den hydrauliske løfteren i en annen beholder og gjenta skyllingsprosedyren. Deretter går du til den siste beholderen, og mens du holder ventilkulen nede, fyll den med diesel. Deretter trekker du den hydrauliske kompensatoren ut og kontrollerer stempelets immobilitet.

Trinn 6

Installer hydrauliske løftere og alle andre deler i omvendt rekkefølge. Start deretter motoren og la den gå på tomgang i noen minutter.

Anbefalt: