Hvordan Tømme Hydrauliske Løftere

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tømme Hydrauliske Løftere
Hvordan Tømme Hydrauliske Løftere

Video: Hvordan Tømme Hydrauliske Løftere

Video: Hvordan Tømme Hydrauliske Løftere
Video: Bramidan X-Series_Vertical balers for onsite compaction 2024, Juni
Anonim

Hydrauliske løftere må absorbere hullene som er plassert mellom arbeidsflatene til vippearmen og kamakslen, ventiler, stenger, uavhengig av temperaturregime, samt slitasje på deler. Noen ganger kan det imidlertid være blokkering inne i delene, og i dette tilfellet må de pumpes.

Hvordan tømme hydrauliske løftere
Hvordan tømme hydrauliske løftere

Bruksanvisning

Trinn 1

Vær oppmerksom på at den hydrauliske løfteren er plassert mellom enden av ventilen og kranen. Fjern motordekselet til bilen, og rengjør straks ventilventilen til veivhuset med en spesiell karbo-spray.

Steg 2

Plugg tennpluggbrønnene med rengjøringsmateriale (kluter). Ta deretter en skrutrekker og vri den delen over den hydrauliske løfteren med den. Deretter trekker du den forsiktig av den hydrauliske kompensatoren og ikke vær urolig hvis denne delen faller ut av deg (det er veldig enkelt å sette tilbake).

Trinn 3

Fjern den hydrauliske løfteren med en tang. Det skal komme veldig lett ut.

Trinn 4

Lag en enkel enhet du trenger for pumping - klargjør en sprøyte og legg en dråpe på den. Bruk SHUMMA til rengjøring. Hell dette stoffet i sprøyten (skum skal vises, men så blir det til en væske).

Trinn 5

Skyv den motsatte enden av dropperen på den hydrauliske løfteren - der den har et hull. Begynn deretter å pumpe den, bare trykk på sprøyten slik at dette midlet ("SHUMMA") er inne i den hydrauliske løfteren. Du kan gjøre dette flere ganger, så kan du blåse det med en karbo spray. Vær oppmerksom på at væske skal strømme fra sidehullet mens du pumper den hydrauliske løfteren.

Trinn 6

Ta det neste trinnet for forebygging. For å gjøre dette, plasser den hydrauliske kompensatoren i en container fylt med SHUMMA. La den stå i denne posisjonen i en time for å "suge", og gjenta deretter pumpeprosedyren.

Trinn 7

Husk at hydrauliske løftere er deler som ikke kan skilles ut, slik at du ikke kan helle olje i den. Derfor gjenta pumpeprosedyren en gang til, men ikke med "SHUMMA" -midlet, men med olje. Sett deretter den hydrauliske løfteren i en liten beholder fylt med olje i en time. Ta den ut og pump den igjen.

Anbefalt: