Hvordan Sy Lærvesker

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sy Lærvesker
Hvordan Sy Lærvesker

Video: Hvordan Sy Lærvesker

Video: Hvordan Sy Lærvesker
Video: Hvordan sy en veske? 2024, Juli
Anonim

Interiøret i enhver bil er mer avhengig av utseendet til forsetene og baksofaen. Lærbelegg kan gjøre interiøret i bilen din veldig attraktiv. Imidlertid er det veldig dyrt å sy seter. Derfor er det mye mer lønnsomt å lage lærvesker.

Hvordan sy lærvesker
Hvordan sy lærvesker

Nødvendig

  • - lærmateriale;
  • - symaskin;
  • - tråder;
  • - markører;
  • - sporingspapir.

Bruksanvisning

Trinn 1

Lag et mønster for dekslene. For å gjøre dette må du ta mål fra setene og baksofaen og tegne en tegning fra dem. Hvis du har gamle omslag, kan du lage et mønster for dem. For å gjøre dette, åpne de gamle dekslene i sømmene og overfør alle størrelser til sporingspapir. Kontroller at mønsteret er riktig.

Steg 2

Velg materialet til dekslene. Det er best å kjøpe bilskinn, da det er best tilpasset bruk i det indre av en bil. Du må også kjøpe tråder for fargen på den valgte huden.

Trinn 3

Merk baksiden av bilskinnet med en farget markør. Sirkel alle linjene du vil skjære arbeidsstykket med, med en rød markør. Skjær ut emner for deksler langs alle kontrollinjer.

Trinn 4

Begynn å sy dekslene med en rillesting. Forsikre deg om at hver søm er rett og pen, og ikke skaper unødvendige folder og forvrengninger. Skjul alle knutene forsiktig fra baksiden.

Trinn 5

Skyv setetrekkene over for å sjekke om de ble laget riktig. Hvis det ikke er noen forvrengninger, så sy alle sømmene på symaskinen. Fjern deretter ristingen.

Trinn 6

Sy glidelåsen på baksiden av dekslene. Takket være det kan du enkelt fjerne dem for vanlig rengjøring. Eller du kan sy på spesiell borrelås. Sy kantene forsiktig ved å bøye dem og sy dem med en symaskin.

Trinn 7

Lag spesielle lommer av skinnstykker der du kan oppbevare nyttige ting. De kan sys på sideveggene eller på baksiden av setene.

Trinn 8

Lag deksler for alle hodestøtter på samme måte.

Anbefalt: