Hvordan Male Med Metallic

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Male Med Metallic
Hvordan Male Med Metallic

Video: Hvordan Male Med Metallic

Video: Hvordan Male Med Metallic
Video: Hvordan male ytterdør - Trinn for trinn 2024, Juni
Anonim

Bilmaling er nødvendig av forskjellige årsaker - dette er skader etter en ulykke, når rust dukker opp steder med små bulker eller riper, eller bare for å endre design og gi et nytt bilde til bilen. Metallisk maling er en av de vanligste, da denne metoden brukes av mange produsenter. Fargeskjemaet er veldig variert, og det metalliske gir mykere farger. Som alle typer malerier, har denne metoden sine egne egenskaper og nyanser.

Hvordan male med metallic
Hvordan male med metallic

Bruksanvisning

Trinn 1

Slip biloverflaten og dekk til med papir eller folie stedene som ikke skal males (glass, håndtak). Plasser deretter bilen i malingsboden.

Steg 2

Avfett bilen med en spesiell antisilikonvæske. Ta to tørkeservietter og suge en av dem med denne væsken, og påfør kroppen, og tørk av med det andre servietten. Vær spesielt oppmerksom på dette, ellers kan det hende fersk maling ikke fester seg godt til bilen.

Trinn 3

Blås av maskinen før og etter avfetting. Med denne operasjonen vil du fjerne støv, kittrester. Se nøye etter sprekker, åpninger, gitter - de skal alle blåses.

Trinn 4

Påfør det første laget med maling, som skal blokkere flekkene på grunningen og gi overflaten et jevnt utseende. Hvis dette mislykkes, gjenta prosedyren til du får en glatt og jevnt malt kropp.

Trinn 5

Forsikre deg om at det sist malte strøket er kjedelig, og legg på et siste, kritisk strøk som skal sprayes jevnt ved hjelp av en spraymetode. Påfør den uten striper eller flekker.

Trinn 6

Påfør lakken på den malte overflaten i to til tre lag, etter hvert lag må du tørke og se etter klebrighet. Etter lakk kan den endelige tørkeprosessen akselereres ved å øke temperaturen i malingsboden.

Anbefalt: