Hvordan Kjøpe En Radiobåndopptaker

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Kjøpe En Radiobåndopptaker
Hvordan Kjøpe En Radiobåndopptaker

Video: Hvordan Kjøpe En Radiobåndopptaker

Video: Hvordan Kjøpe En Radiobåndopptaker
Video: АСМР САМЫЙ БЫСТРЫЙ СПОСОБ УСНУТЬ 2024, Juli
Anonim

Før du kjøper en bilradio, må du bestemme hva som kreves av denne installasjonen, for eksempel lydkvalitet eller tilstrekkelig kraft til å arrangere et lite diskotek i naturen. Tenk og begynn å velge.

Hvordan kjøpe en radiobåndopptaker
Hvordan kjøpe en radiobåndopptaker

Nødvendig

  • - Bilradio;
  • - kolonner.

Bruksanvisning

Trinn 1

Bestem deg for de akseptable kostnadene for billyd for deg. Det avhenger av bilsalongens kompleksitet, siden hver modell har sine egne designfunksjoner, og installatøren må ta alt dette i betraktning og installere systemet nøye i salongen. Lyd av høy kvalitet krever minst fire høyttalere, men hvis pengene og kraften til radioen tillater det, sett seks eller flere.

Steg 2

Velg riktig klasse bilradio. Økonomiklassen er basert på en kassettopptaker med FM-tuner og et par høyttalere. Det er billig, men lydkvaliteten vil være veldig forferdelig. Middelklassen til bilradioer er to til tre ganger dyrere enn den forrige og gir bedre lyd. Slike radiobåndopptakere bruker oftest CDer som bærer, har digital kontroll, linjeinngang og støyreduksjon. Avanserte radiobåndopptakere har alle bjeller og fløyter, de har lyd av høyeste kvalitet, ofte kommer de med en CD-skifter. Slike radiobåndopptakere støtter ofte DVD- og MP3-plater.

Trinn 3

Vurder spesifikasjonene til høyttalerne og høyttalerne som er oppført i databladet, da disse også påvirker lydkvaliteten. Høyden på inngangsfølsomheten til høyttalerne bestemmer muligheten til å reprodusere lyd uten forsterker. Det er også en forskjell i frekvensområdet, som er høyt, middels, lavt og bredbånd, for eksempel i systemer uten crossover. Kanskje kan hovedverdien kalles nominell elektrisk kraft, det er denne som gjengis av høyttalerne uten forvrengning.

Anbefalt: