Hvordan Fjerne Kuleleddet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fjerne Kuleleddet
Hvordan Fjerne Kuleleddet

Video: Hvordan Fjerne Kuleleddet

Video: Hvordan Fjerne Kuleleddet
Video: Hvordan bytte foran fjærbenslager på AUDI A3 1 (8L1) [BRUKSANVISNING AUTODOC] 2024, Juni
Anonim

Hvis du hører et banking fra forhjulet mens du kjører, vær oppmerksom på: kuleleddene ber om utskifting, i det minste de øverste. De nederste banker ikke sånn, men de bør også byttes ut. Hvordan fjerne ballen?

Hvordan fjerne kuleleddet
Hvordan fjerne kuleleddet

Bruksanvisning

Trinn 1

Det er nødvendig å fjerne hjulet. Det er nødvendig å skru av hjulene for enkelhets skyld. Når du arbeider med hjulet til høyre - helt til høyre, med venstre hjul - til venstre.

Steg 2

For forsikring, legg en "geit" under bilen. En trekloss kan plasseres under underarmen for å avlaste understellet. Senk kjøretøyet på en ved hjelp av en jekk.

Trinn 3

Skru ut mutrene ved hjelp av en skiftenøkkel. De holder fingrene på kuleleddene. Det er nødvendig å sikre at høyden på jekken er optimal for passering av nøkkelen mellom fjærstrukturen.

Trinn 4

Slå ut fingeren når mutteren skrus ut. Trykk ikke på en finger, men på området litt lavere. Etter noen få slag vil kuleleddpinnen komme ut.

Trinn 5

Skru av den nedre kuleleddet, dvs. mutteren som holder fingeren. Slå ut bunnen med en kulehammer i samme område rett under fingeren. Etter at den kommer ut, stram mutteren.

Trinn 6

Diagnostiser kuleleddene uten å fjerne dem fra spaken. Du kan begynne å skru av kulespakene. Bruk to skiftenøkler - en vanlig og en skralle. Kuleleddet fjernes.

Anbefalt: