Hvordan Bytte Slavesylinder

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Bytte Slavesylinder
Hvordan Bytte Slavesylinder

Video: Hvordan Bytte Slavesylinder

Video: Hvordan Bytte Slavesylinder
Video: Советы по установке концентрического рабочего цилиндра 2024, September
Anonim

Koblingsslavesylinderen må fjernes og erstattes hvis væske lekker eller ufullstendig kobling løsner. Alle disse problemene er lett merkbare og løses raskt.

Hvordan bytte slavesylinder
Hvordan bytte slavesylinder

Bruksanvisning

Trinn 1

Ha et sett med skiftenøkler og en egen skiftenøkkel for mutrene som fester rørledningen. Bruk deretter et verktøy til å skru ut mutteren som fester rørledningen til adapteren på arbeidssylinderen. Hold adapteren forsiktig med den andre nøkkelen for å forhindre at den snur.

Steg 2

Klem klembeina lett med tang for å løsne feste. Skyv den deretter langs slangen. På dette tidspunktet kobler du slangen fra tanken. Hell seksjonen fra hydraulikkdriften, som er ansvarlig for å koble fra clutchen, i en tidligere klargjort beholder eller annen beholder. Husk at reservoaret er vanlig for hovedsylindrene og har en ledeplate for hvert hydraulikksystem.

Trinn 3

Skru av koblingen og før slangen forsiktig til siden. Vær forsiktig så du ikke mister kobberforseglingsskivene som er montert på slangeenden i begge ender. Kontroller dem samtidig for skader og deformasjoner. Bytt dem om nødvendig.

Trinn 4

Finn fjærklemmen i kupeen under dashbordet, som fungerer som skyve på hovedsylinderen, og fjern den forsiktig. Vær forsiktig så du ikke mister gummiringen og den bølgede fjærskiven. Skru deretter ut mutrene som fester hovedsylinderen til karosseriet og fjern den forsiktig. Undersøk sylinderflensen som inneholder pakningen, og skift ut om nødvendig.

Trinn 5

Installer den nye hovedsylinderen opp ned. Koble til alle slanger og rør. Husk å kontrollere nøye alle deler for slitasje eller skade før installasjon. Fyll deretter væske til reservoaret og fjern luft fra det hydrauliske drivsystemet. Test deretter clutchen.

Anbefalt: