Hvordan Skifte Vaskemotor

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Skifte Vaskemotor
Hvordan Skifte Vaskemotor

Video: Hvordan Skifte Vaskemotor

Video: Hvordan Skifte Vaskemotor
Video: Hvordan skifte filter i rustfritt stål på ventilator 2024, Juni
Anonim

Kjørebanen er skitten når som helst på året. Selv om vinteren blir veiene behandlet med spesielle anti-isingsmidler, og som et resultat flyr små dråper fra under hjulene, som sprøyter bilen fra alle kanter. Under slike forhold er det nødvendig at glassvasksystemet fungerer jevnt.

Hvordan skifte vaskemotor
Hvordan skifte vaskemotor

Nødvendig

Vindusvaskemotor, skrutrekker, skiftenøkler, klemmer, tester

Bruksanvisning

Trinn 1

Spesifiser at det er vinduspumpen som ikke fungerer. Et tegn på denne sammenbruddet er fraværet av den karakteristiske summingen når du trykker på vindusvaskerhendelen. Bare i tilfelle, bruk en tester for å kontrollere spenningen på motoren. Hvis 12V er egnet for det, men den elektriske pumpen er lydløs samtidig, vil du sannsynligvis måtte endre den.

Steg 2

Noen ganger i kaldt vær hender det at motoren fryser. For eksempel når frostvæske for å vaske vinduene viste seg å være av utilstrekkelig kvalitet. Prøv å varme opp den elektriske pumpen. La bilen stå på en varm parkeringsplass i noen timer. Eller tøm all ufrossen vindusvisker og fyll opp en tank full av varmt vann. Tøm den og fyll på tanken med varmt vann. Motoren vil varme opp og fungere, med mindre den selvfølgelig går i stykker.

Trinn 3

Kjøp en motor for vindusvask som passer til kjøretøyet ditt. Hvis du er i tvil, spør butikkansvarlige.

Trinn 4

Tøm all væske fra oppvaskmiddelbeholderen.

Trinn 5

Koble den negative kabelen fra bilens batteri. Koble kontakten til den elektriske vindusvaskepumpen.

Trinn 6

Fjern boltene som fester beholderen til glassvaskeren til braketten. Hev tanken litt slik at det blir mulig å fjerne slangene fra motoren som kobler den elektriske pumpen til vaskemunnstykkene. Husk nøyaktig hvordan de ble lokalisert for ikke å forvirre.

Trinn 7

Koble den elektriske pumpen fra reservoaret.

Trinn 8

Sett en ny motor på tanken. Koble alle slangene til den på samme måte som de passer til den ødelagte elektriske pumpen. Sørg for å beholde den opprinnelige plasseringen. Ellers må du gjøre om du installerer det feil.

Trinn 9

Fest tanken til braketten. Koble kontakten til motoren. Gjenopprett batteristrøm.

Trinn 10

Fyll vaskevæskebeholderen med et spesielt glassrengjøringsmiddel. Slå på spaken - vaskemotoren brummer, vinduene er doused med væske. Du kan vaske dem.

Anbefalt: