Hvordan Vaske En Bil I Den Kalde årstiden

Hvordan Vaske En Bil I Den Kalde årstiden
Hvordan Vaske En Bil I Den Kalde årstiden

Video: Hvordan Vaske En Bil I Den Kalde årstiden

Video: Hvordan Vaske En Bil I Den Kalde årstiden
Video: Slik Vasker du bil riktig med Høytrykk 2024, Kan
Anonim

Om vinteren oppstår det mange problemer og stressende situasjoner for sjåfører som skyldes ikke bare feil overflater av dårlig kvalitet eller rensede motorveier, men også som et resultat av feil bilpleie. Feil bilvask i frost kan føre til frysing av låsene, brudd på lakkens integritet og til og med skade på din elskede bil.

Hvordan vaske en bil om vinteren?
Hvordan vaske en bil om vinteren?

Du må vaske bilen!

Mange er redde for å vaske bilen i den kalde årstiden og forgjeves. Snø legger seg på overflaten av bilen, inkludert reagenser og salt, som drysses på veiene. I tillegg dannes det før eller siden en isskorpe på bilen, som, hvis den blir flisete, kan skade det dyre belegget. Is fra smeltet snø kan dannes i dørlåsen hvis bilen er på automatisk oppvarming.

Hvor ofte og hvor skal jeg vaske en bil?

Du trenger ikke å vaske bilen hver dag om vinteren, du bør følge en rimelig diett en gang hver 1-2 uke. Viktigst, gi opp ideen om å vaske bilen selv. Bruk tjenestene til en profesjonell innendørs bilvask. Forsikre deg om at komplekset ikke har en endeløs serie med biler, da det er viktig at spesialister tar hensyn til hver dør, speil, hjul eller plate på din bil. Det er viktig å tørke og smøre alt tetningsgummi grundig, tørke belegget med en tørr klut.

Du kan begynne å vaske bilen bare hvis den er varm i selve boksen, og bilen har klart å tilpasse seg og tine.

Hvordan skal en bil vaskes ved en bilvask?

Prøv å følge arbeidstakernes handlinger mens du vasker din favorittbil. Det er viktig at kroppen tørkes av, låsene tørkes med tørr luft - "blåst", og frontruten er ønskelig å bli behandlet med en iskrem. Det vil ikke være overflødig å i tillegg behandle kroppen med et spesielt verktøy, for eksempel å gni med varm voks.

Om vinteren, under temperaturer under null (minus 10-15 grader Celsius og under), kan du ikke vaske bilen med varmt vann. I dette tilfellet er det stor risiko for å få mikrobrudd på overflaten av kroppen og skade belegget permanent. Et skadet malings- og lakkbelegg vil helt sikkert føre til korrosjon.

Når du vasker om vinteren, bruk spesielle bilvaskemidler som passer for den aktuelle temperaturen. Behandlingen av tetningsgummi er kanskje ikke inkludert i tjenestelisten, men om vinteren er det bedre å betale ekstra for smøring med et fettinneholdende middel eller silikon for alle tannkjøttpakninger på dørene.

Anbefalt: