Frontlys Polering

Frontlys Polering
Frontlys Polering

Video: Frontlys Polering

Video: Frontlys Polering
Video: Fikse slitte og matte frontlykter 2024, Juli
Anonim

Frontlykter blir overskyet over tid. Dette skyldes deres skade. Ikke bekymre deg, dette problemet er enkelt å fikse.

Frontlys polering
Frontlys polering

En av de mest populære måtene er å polere dem i et teknisk senter, med andre ord i en biltjeneste. Der brukes spesielle poleringsmidler. Imidlertid, noen ganger etter service får frontlysene av en eller annen grunn en gul fargetone. Dette skyldes overoppheting når bilteknikerne ikke følger de grunnleggende poleringsteknikkene og overoppheter plasten til frontlysene. Kostnaden for denne prosedyren er mer enn 1500 rubler.

Bilde
Bilde

Denne prosessen kan utføres uavhengig ved å bruke en polering. For denne prosedyren trenger du et kornet materiale (vanlig smerteduk) for å pusse overflaten på frontlykten. For den siste poleringen, bruk en myk klut og selve poleringen. Mengden sliping før etterbehandling av polering avhenger av graden av skade på frontlysene. Kostnaden for prosedyren vil avhenge av prisen på lakken.

Faktisk kan kostnadene for å gjenopprette lysstyrken på frontlysene være minimale. Hva er hemmeligheten? Vanlig tannkrem. Det er sant at det er liten sjanse for å skade frontlyset. Ikke bruk blekende tannkrem, da det kan etterlate mikroskopiske riper.

Limen påføres med en myk klut og gnides inn i en sirkelbevegelse. Bruk deretter vann for å fjerne gjenværende pasta og smuss. Etter all handlingen er det mulig å fortsatt bruke litt polering. Kostnaden for prosedyren er omtrent 50 rubler (kostnaden for tannkrem).

Anbefalt: