Hvordan Fjerne Radiobåndopptakeren

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fjerne Radiobåndopptakeren
Hvordan Fjerne Radiobåndopptakeren

Video: Hvordan Fjerne Radiobåndopptakeren

Video: Hvordan Fjerne Radiobåndopptakeren
Video: Peugeot 207. Подробное снятие панели и подушки безопасности. 2024, Juni
Anonim

Har du en ødelagt bilradio eller vil du erstatte den med en mer moderne versjon? Først og fremst må du demontere den gamle radioen. Det er ikke vanskelig å utføre denne manipulasjonen hvis du har en slik praksis. Hvis du ikke har denne opplevelsen, kan du skade ikke bare frontkonsollen, men også innvendig trim. Demontering og installasjon av radioen i et spesialisert senter garanterer deg kvaliteten på det utførte arbeidet.

Hvordan fjerne radiobåndopptakeren
Hvordan fjerne radiobåndopptakeren

Bruksanvisning

Trinn 1

Bestem om du kan fjerne radiobåndopptakeren uavhengig av bilen eller om du fortsatt trenger hjelp fra en kvalifisert tekniker fra et servicesenter. Å fjerne radioen er en kompleks og delikat prosess. Hvis du ikke har gjort denne fremgangsmåten før, bør du ikke risikere det nå. Å reparere trimmen vil koste deg mye mer enn å fjerne bilradioen.

Steg 2

Kjøp spesielle bilnøkler. Hvert bilmerke har sine egne nøkler. Vanligvis følger et sett med slike nøkler med en ny bil sammen med andre komponenter. Velg verktøyet basert på festene til radioen din. Hvis du for eksempel demonterer radiobåndopptakeren i Audi- og Volkswagen-biler, er nøkler med lang sokkel og en sløyfe i enden passende for deg. Sørg for å koble den negative kabelen fra batteriet før du starter arbeidet.

Trinn 3

Stopp bilen og utfør alle manipulasjonene med motoren av. Hvert bilmerke har sitt eget spesifikke sted for et lydsystem. Finn ut hvor i bilen det er et spesielt metall- eller plasthus der radiobåndopptakeren er plassert. Når du demonterer radioen, er det viktig å observere nøyaktighet og nøyaktighet i handlinger for ikke å skade de elektriske ledningene. Ta hensyn til det faktum at det i noen biler er en spesiell montering for bilradioen i form av et metallskred. Hvis de er installert, må du vri de spesielle festene og fortsette å demontere radioen.

Trinn 4

Fjern radioen fra huset og koble forsiktig alle kontaktene fra strømforsyningen. Skru av alle kontakter og terminaler fra radioen ved hjelp av et sett med spesialverktøy. Trekk pluggene ut av kontaktene veldig forsiktig for ikke å skade dem. Nå kan du reparere radioen eller installere en ny, mer moderne versjon av den.

Anbefalt: