Hvordan Kjøpe Bil I Minsk

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Kjøpe Bil I Minsk
Hvordan Kjøpe Bil I Minsk

Video: Hvordan Kjøpe Bil I Minsk

Video: Hvordan Kjøpe Bil I Minsk
Video: Støping av aluminium. Gjør-det-selv clutchdeksel til Minsk prøve motorsykkel! 4 prøv! 2024, Juli
Anonim

Å kjøpe bil i Minsk er en lønnsom virksomhet. Biler som importeres til Hviterussland behandles i henhold til reglene og prisene til Den europeiske tollunionen, og det påløper ingen ekstra avgifter for videresalg til Russland. Alle som kjøpte en bil i Minsk, hadde godt av et slikt kjøp 30-50% sammenlignet med kjøp av samme kjøretøy i byen deres.

Hvordan kjøpe bil i Minsk
Hvordan kjøpe bil i Minsk

Bruksanvisning

Trinn 1

Vurder alvorlig muligheten for å kjøpe en bil i Minsk, selv om du er en fan av japanske og koreanske biler. Utvalget av brukte biler i Hviterussland er så stort at du kan velge hvilken som helst europeisk, amerikansk, japansk eller koreansk utenlandsk bil.

Steg 2

Kjøp en bil i Minsk hvis du trenger et bredt utvalg. I tillegg til bilmarkedene i Minsk, er det gode markeder i Grodno. Men sortimentet i Grodno-basarer er dårligere, selv om prisene er lavere. Konverter pengene på forhånd til dollar eller euro. De fleste tilbudene for salg av biler gjennomføres i denne valutaen. Overfør en del av pengene som er ment for å bo i Minsk og kjøre over Hviterussland til lokal valuta - kaniner.

Trinn 3

Før du reiser via Internett, velg de mest passende kjøpsalternativene for deg selv. Kontakt selgerne, be dem sende flere bilder og fortell i detalj om modellen du er interessert i. Oppgi nøyaktig dato og tidspunkt for ankomst og be dem møte deg. Selv om du går etter bilen "tilfeldig", er sjansen for å hente en anstendig kopi fortsatt ganske stor.

Trinn 4

I Minsk, kjøp et byatlas med kart over metroen og bytransport, aviser med annonser for salg av biler. Velg et avdelingshotell, de er de billigste, men rene og med fasiliteter. Sjekk ut bykartene for lokale markeder og deres beliggenhet.

Trinn 5

Når du velger en bil på markedet, må du være ekstremt forsiktig. De jukser ofte. Ta derfor salgskopien til en ekspert og for diagnostikk, spesielt hvis du ikke forstår enhetene til maskiner. Gå på nettet. Dette kan gjøres på hovedpostkontoret eller på en internettkafé.

Trinn 6

Etter at du har kjøpt bilen, avregistrerer du den og får transportnummer. Hvis du planlegger å destillere det selv, gjør deg klar. Bytt filter, olje, bremseklosser, kjøp navigator. Du kommer lett forbi grensen: biler blir ikke inspisert, passasje er gratis, det er nesten aldri køer.

Anbefalt: