Hvordan Lage En Motorsykkel "Dnepr" På Nytt

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Motorsykkel "Dnepr" På Nytt
Hvordan Lage En Motorsykkel "Dnepr" På Nytt

Video: Hvordan Lage En Motorsykkel "Dnepr" På Nytt

Video: Hvordan Lage En Motorsykkel
Video: 22.RAMA som på BMW R100. Caferiere fra den sovjetiske Ural-motorsykkelen. 2024, September
Anonim

Kiev-motorsykkelen Dnipro er veldig populær blant fattige motorsyklister, som brukt japansk er veldig dyrt for, og kineserne tiltrekkes ikke av design eller kvalitet. Samtidig prøver hver eier av Kiev motsatt å gjøre om motorsykkelen sin etter beste styrke og evner.

Hvordan omforme en motorsykkel
Hvordan omforme en motorsykkel

Det er nødvendig

  • 1. Service og effektiv motorsykkel Dnipro
  • 2. Tørr, ren og varm garasje
  • 3. Et sett med garasjenøkler og låsesmedverktøy
  • 4. Arbeidsbenk eller bord med skruestik
  • 5. Anvil
  • 6. Vinkelsliper (kvern) med en sirkel på 115 eller 125
  • 7. Halvautomatisk sveisemaskin med tilstrekkelig kraft
  • 8. Kompressor for maling

Bruksanvisning

Trinn 1

Før du oppgraderer motorsykkelen, må du få litt erfaring med standardversjonen uten sidevogn. Dette vil bidra til å tydelig formulere motorsykkelendringsprogrammet og bestemme det endelige resultatet. Lag en skisse, beregn nøyaktig dine tekniske evner, slik at innstillingsprosessen ikke strekker seg i år og tiår. Demonter motorsykkelen, inspiser nøye alle deler og identifiser defekte deler. Vask alle komponentene og enhetene grundig og forsiktig sammen. Reparer motor, bakaksel og girkasse etter behov.

Steg 2

Start med rammen. Avhengig av ønsket resultat, kan du forlenge rammen bak bak motoren med 50-150 mm med en forlengelse av propellakselen eller forlenge rammen foran motoren (som på Ural-Volk motorsykkel). I tillegg kan du utvide rammen for et bredere bakhjul ved hjelp av en bøyd propellaksel eller girkasse, endre vinkelen på forgaffelen (den skal ikke være mer enn 33 grader) og / eller endre vinkelen på de bakre støtdempere til forbedre utseendet. Du kan også inkludere mindre modifikasjoner i rammedesignet: installer kopper til forgaffelen, reduser salhøyden, øk rammen foran.

Trinn 3

Hvis det oppfattes en drastisk endring i rammen, vil det være lettere å kutte den helt i rør for deretter å lage en ny ramme fra de resulterende rørene. Rammen til Dnepr egner seg perfekt til elektrisk sveising, forutsatt at kvaliteten på den sveisede sømmen må være høy. Hvis du har liten erfaring med sveising, kan du øve på lignende rør. Hvis det er behov for flere rør, ta dem fra en annen ramme. Ikke bruk vannrør - de har ikke nødvendig styrke og har feil diameter. For sveising, bruk en sveiseautomatisk enhet som er slått på med maksimal strøm. Hele omkretsen av hver sveis må sveises i ett pass. Sveis rammen på stifter for å sikre nødvendig jevnhet på hjulene. Misforholdet mellom hjulsporene kan føre til en ulykke under videre drift.

Trinn 4

Den vakreste, stiligste og uvanligste bensintanken kan bare lages for hånd. I garasjeforhold har en ukomplisert produksjonsmetode som bruker fragmenter og deler av bensintanker fra produserte motorsykler, vist seg godt. Så for produksjon av en dråpeformet tank er tanker fra motorsykler K-750, IZH-49, Java godt egnet. Før du begynner arbeidet, må du rengjøre utsiden av den gamle bensintanken ved å fjerne lag med maling med en kvern med en tynn sirkel. Skjær av de rustne områdene og erstatt med 1 mm metallplate. Skjær deretter tanken i henhold til det valgte ekspansjonsmønsteret (i midten eller på sidene).

Trinn 5

Rengjør utskjæringstanken fra innsiden. Fjern svekkingen i området av sveisene, slik at det ikke ødelegger sveisekvaliteten. Fest den utvidede tanken med sveisede gjengestenger eller stenger. Sveis deretter putene. Sveis med korte stifter forskjellige steder, slik at tanken ikke vrir seg. Bruk spesialforseglingsmidler eller en blanding av epoksy og aluminiumpulver for å forsegle tanken. Bruk en stiv børste og gni tetningsmassen i en ren, fettfri sveisesøm. Vær forsiktig så du ikke skader tetningslaget når du fyller tanken.

Trinn 6

Hvis mulig, sett sykkelen på hjulene for den endelige definisjonen av vingestilen. De kan enkelt trimmes i helikopterstil. Det anbefales ikke å slette helt eller kutte for kort. Frontfløyen oppfyller sin funksjon selv i minste størrelse. Den bakre vingens bakkant må ikke være nærmere enden på bakhjulets ende for å utføre sin funksjon. Et annet design er de superdype fenderne for et indisk utseende og utmerket gjørmebeskyttelse. Samtidig bør ikke linjene i de nedre delene av slike vinger være for lave, for ikke å skade dem på groper og fortauskanter.

Trinn 7

Den enkleste måten er å lage skjermene av metall, nemlig fra fragmenter av standardskjerm av andre motorsykler. Rengjør arbeidsstykket for maling og rust før arbeid. Sveis med intermitterende søm forskjellige steder. Sveis en myk ståltråd 5-6 mm tykk til den ferdige kanten. Installer metallstrimler inne i vingen for å feste ledningene. Bakskjermen må være konstruert og installert slik at den ikke under noen omstendigheter blir skadet av hjulkontakt.

Anbefalt: