Hvordan Installere Xenon I En VAZ

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Installere Xenon I En VAZ
Hvordan Installere Xenon I En VAZ
Anonim

For tiden tilbyr butikker et bredt utvalg av xenon for alle VAZ-modeller, fra 2107 til de mest moderne. Fremgangsmåten for selvinstallering av xenon på VAZ-biler i familien 2110-2112 skiller seg ikke mye fra installasjon av xenon på klassiske modeller. Forskjellene er bare i operasjonene for å fjerne og installere frontlykter.

Hvordan installere xenon i en VAZ
Hvordan installere xenon i en VAZ

Det er nødvendig

  • - xenonlamper inkludert,
  • - et sett med nøkler,
  • - bor med bor 23 mm,
  • - 4 kontakter (2 vanlige og 2 for tykk ledning).

Bruksanvisning

Trinn 1

Koble fra batteriet. For å gjøre dette, kobler du bare den negative ledningen. Demonter frontlysene. For å gjøre dette, koble fra de to elektriske kontaktene fra frontlyktenheten, skru av de to boltene som fester den øvre monteringen på frontlyktenheten med en skiftenøkkel, fjern radiatordekselet og skru av boltene til den nedre frontlyktemonteringen, vri og fjern dekorlisten fra retningen for blinklyset. Deretter skrur du ut mutteren som fester frontlyktenheten til braketten, og fjern hodelyktene. Vri den hydrauliske korrigeringsylinderen, fjern frontlykten fra huset, og koble deretter retningsvisningene ved å skru ut to skruer. Fjern den gamle lampen.

Steg 2

Utsett de gule (positive) og brune (negative) ledningene. Etter å ha kuttet begge disse ledningene, fest kontaktene til endene. For den brune ledningen skal kontaktene være med et feste for en tykk ledning, for den gule - kontaktene med et vanlig feste. Festepunktene til kontaktene må være godt isolert, selve ledningen er tett festet i festet.

Trinn 3

OSVAR-lamper installeres uten problemer. For å installere BOSCH-lamper, må du utvide hullet med en rund fil. Ta en bor med et 23 mm bor og bor et hull i midten av beskyttelsesdekselet. Trekk ledningene til lampen gjennom dette hullet (dette krevde installasjon av kontakter). Installer selve lampen og fest den i basen. Koble ledningskontaktene uten å forveksle positive og negative. Tenningsenheten er koblet til i henhold til de etablerte instruksjonene som følger med xenon-settet.

Trinn 4

Monter og installer frontlysene, koble til batteriet. Fest tenningsenhetene inne i motorrommet med lim, selvskruende skruer eller klemmer. Sørg for å justere frontlysene.

Anbefalt: