Hvordan Fjerne Nissan Dørbekledning

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fjerne Nissan Dørbekledning
Hvordan Fjerne Nissan Dørbekledning

Video: Hvordan Fjerne Nissan Dørbekledning

Video: Hvordan Fjerne Nissan Dørbekledning
Video: '11-13 INFINITI QX56 '14-20 INFINI QX80 '17-20 NISSAN ARMADA '12-20 NISSAN PATROL DOOR PANEL REMOVAL 2024, Juni
Anonim

Nissan kom inn på det russiske bilmarkedet tilbake i 1993. Etter det har mye tid gått, og selskapet fortsetter å lykkes med å utvikle seg i vårt land. På grunn av populariteten til dette merket av maskiner, oppstår det mange spørsmål om driften. La oss se på hvordan du fjerner dørbekledningen ved hjelp av eksemplet på Nissan Almera.

Hvordan fjerne Nissan dørbekledning
Hvordan fjerne Nissan dørbekledning

Bruksanvisning

Trinn 1

Plukk opp en liten, tynn skrutrekker. Pakk den inn i en klut eller noe annet mykt materiale. Etter det, prøv å lirke dørhåndtaket: Sett inn en skrutrekker og trekk opp. I dette tilfellet bør flere låser løsne, noe som vil være nok. Ta tak i håndtaket med hendene og trekk det mot deg.

Steg 2

Ta puten som er under og trekk den opp. Ikke vær bekymret for at den er ganske stiv, den kan fjernes uten problemer. Fjern de to skruene på høyre og venstre side. Husk at hvis boltene ikke reagerer bra på grunn av oksidasjon eller rust, må du bruke WD-40 på dem, noe som vil lette løsningen. Deretter kobler du rammen forsiktig fra dørhåndtaket og fjern eventuelt strømvinduskontakten.

Trinn 3

Hvis glassene senkes mekanisk, fjerner du vinsjen som brukes til å senke glassene. For å gjøre dette, finn et jernbeslag inni det, lirk det med en skrutrekker eller krok og trekk det opp. Fjern håndtaket og trekk ut dørutløserknappen. Trekk forsiktig hele åpningen mot deg og løsne de resterende klipsene og holderne. Pass på at du ikke knekker dem, ellers vil ikke dørbekledning noen steder falle på plass i fremtiden.

Trinn 4

Siden den øvre delen av glasset er dekket av jernbiter, er det bare å trekke hele huden opp og fjerne den. Under kappen finner du polyetylen, som er sikret med et tetningsmiddel. Ikke prøv å varme den opp med hårføner - dette er lite sannsynlig. Trekk polyetylenet mot deg, og bruk en skarp kniv til å skjære tetningsmassen med den andre hånden. Frykt ikke, sikkerhetskopiering vil ikke være mye bry.

Trinn 5

Utfør den påfølgende monteringen i omvendt rekkefølge, husk at det er bedre å sette inn klipsene i huset først etter at hele strukturen er montert.

Anbefalt: