Hva Bestemmer Prisene For Biler I Utstillingslokalet

Innholdsfortegnelse:

Hva Bestemmer Prisene For Biler I Utstillingslokalet
Hva Bestemmer Prisene For Biler I Utstillingslokalet

Video: Hva Bestemmer Prisene For Biler I Utstillingslokalet

Video: Hva Bestemmer Prisene For Biler I Utstillingslokalet
Video: CAR SHOWROOM IN GERMANY | Price tag of the coolest Oktavia Scoda VRS #gorgeouscar #germany #1 2024, September
Anonim

Forhandlingspriser for nye biler avhenger av mange faktorer. Og hvis du skal kjøpe en bil, ville det være fint å finne ut hvor forhandleren tydelig oppblåser kostnadene, hva gratis gaver egentlig er, og hvordan du kan spare penger under kampanjer.

Hva bestemmer prisene for biler i utstillingslokalet
Hva bestemmer prisene for biler i utstillingslokalet

Biler til "grå" priser

Store svingninger i bilprisene varierer fra forhandler til forhandler. Hvis forhandleren er uoffisiell - "grå", kan kostnadene for bilen variere sterkt, både oppover og nedover. Dette skjer på grunn av at uoffisielle forhandlere kjøper ut et stort antall biler på en gang og kan sette priser for dem på egenhånd. I tillegg jobber de med kredittinstitusjoner, sjeldnere med banker, og den endelige kostnaden for en bil på et lån kan være veldig forskjellig fra den deklarerte. Når du kjøper en bil fra en uoffisiell forhandler på kreditt, ber du umiddelbart om å beregne den totale kostnaden for bilen. Tilfeller da den til den oppgitte prisen på en bil på 350 tusen steg til en million ved den endelige beregningen, er ikke uvanlig.

Alle er like

Offisielle forhandlere overholder prisene som er produsert av bilprodusenten. Noen ganger er dette tøff regulering, for eksempel for AvtoVAZ-produkter. Som forresten var grunnen til at mange store forhandlere begynte å nekte å selge VAZ-biler. Tross alt er det praktisk talt ingenting å tjene der, og slike maskiner kommer sjelden for service. Overskuddet kommer bare fra salg, og nå er det en stor nedgang i nybilmarkedet.

Men hvis den grunnleggende kostnaden for bilen er den samme for hver forhandler, kan markeringene for tilleggsutstyr være veldig forskjellige. Det er ikke lønnsomt for forhandlere å selge en tom bil. Det er mye hyggeligere å selge en bil med tilleggsutstyr installert. Når du kommer til et bilforhandler og ser på bilene i utstillingslokalet, merk at bilene allerede er der med tilleggsutstyr - alarmer, parkeringssensorer, toning, musikk osv. Og kostnaden for en slik bil stiger umiddelbart merkbart. Men en slik bil kan kjøpes raskt nok.

Dyre gaver

Den største attraksjonen for potensielle kjøpere er gaver. Når du kjøper bil, "gir" forhandlerne ofte et sett med vinterdekk, en videoopptaker, bilmatter og andre hyggelige bonuser. Ved ordet "gaver" mister kjøperen årvåkenhet og kan ikke tilstrekkelig forstå at alle disse gavene allerede er inkludert i kostnaden for bilen. Som regel er fra 5 til 50 tusen rubler pantsatt for gaver. Men du kan nekte gaver og vedvarende be om rabatt. Og du kan være sikker på at den blir laget for deg nøyaktig for mengden gaver.

Tiden da alle forhandlere er klare til å redusere bilprisene seriøst begynner i november-desember. Bilforhandlere kvitter seg med bilen i det utgående modellåret. Biler kan selges til kostpris for å selge oppstillingen. Dessuten er det i denne perioden du kan se etter den beste prisen - bilforhandlere begynner å konkurrere med hverandre når det gjelder "generøsitet". Et slikt globalt salg kan vare i flere måneder til alle biler er solgt. Tross alt er det ikke travelt med kunder å kjøpe, men venter på at selgere skal senke prisene til et minimum.

Anbefalt: