Hvordan Varme Opp En Lyddemper

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Varme Opp En Lyddemper
Hvordan Varme Opp En Lyddemper

Video: Hvordan Varme Opp En Lyddemper

Video: Hvordan Varme Opp En Lyddemper
Video: Stemmeøvelser 2024, September
Anonim

Vinteren er den mest ubehagelige tiden på året for en bilist som bor i midtbanen (det er ingenting å si om nord). Svært ofte, i kulden, nekter bilen bare å starte, selv om den bare har vært på gaten et par netter. Dette kan skyldes dårlige eller skitne tennplugger, oksyderte batteripoler, dårlig olje eller opphopning av frossen kondens i lyddemperen. Den beste måten å unngå slike situasjoner er, selvfølgelig, forebygging og riktig vedlikehold. Men hvis det likevel skjedde problemer, er det mange måter å løse ditt spesifikke problem. La oss dvele nærmere om opphopningen av frossent kondensat i lyddemperen. Veien ut av en slik ubehagelig situasjon er å varme den opp.

Hvordan varme opp en lyddemper
Hvordan varme opp en lyddemper

Bruksanvisning

Trinn 1

Du kan prøve å kjøre bilen til en bensinstasjon, der for et symbolsk beløp formennene vil gjøre alt arbeidet på en best mulig måte. Du kan starte bilen for å ta den med til en biltjeneste hvis du skrur av eksosrøret (eller bare bukser) under katalysatoren, som brukes til å ytterligere rense eksosgassene. Bilen vil starte. Men det er et lite "men". Bilen vil lage mye støy, til og med brøle, noe som ikke er overraskende fordi du har fjernet en del av lyddemperen.

Steg 2

Hvis det ikke er noe ønske eller mulighet til å taue bilen, må du handle uavhengig. Før du trenger å varme opp, må du vite hvor du faktisk skal begynne å varme opp. Kondens samler seg vanligvis lenger unna motoren. Derfor må du begynne å varme opp med en boks under støtfangeren.

Trinn 3

Du kan gjenopplive lydpotten din på forskjellige måter: med en gassfakkel, blåselampe, varmepistol. Du bør ikke ta råd om at du kan varme opp eksosrøret med en hårføner. Ikke noe bra, tror jeg, kommer til å komme.

Trinn 4

Når lyddemperen varmes opp, blir det som regel stanset et lite hull i den med en spiker. Dette gjøres slik at vannet som dannes fra det frosne kondensatet strømmer ut. I sovjetiske biler laget bilistene to hull på forhånd for å unngå slike situasjoner.

Trinn 5

Hvis du ikke har noen av verktøyene ovenfor (til og med en hårføner), er det et alternativ å dra bilen på slep til en bilvask eller en varm garasje. Etter å ha stått der i flere timer, bør den bevege seg av seg selv, kondensatet skal smelte. Etter det må du fortsatt varme opp lyddemperen med et av verktøyene ovenfor. Den beste måten å forhindre en slik ubehagelig situasjon er forebygging. Det vil si at det er nødvendig å klargjøre bilen for vintersesongen på forhånd, det er ikke for ingenting det russiske folket sa: "Forbered sleden om sommeren, og vognen om vinteren."

Anbefalt: