Hvordan Identifisere En Defekt Hydraulisk Løfter

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Identifisere En Defekt Hydraulisk Løfter
Hvordan Identifisere En Defekt Hydraulisk Løfter

Video: Hvordan Identifisere En Defekt Hydraulisk Løfter

Video: Hvordan Identifisere En Defekt Hydraulisk Løfter
Video: Hvordan man får gaskøleskabet til at køle igen - How to make your fridge cool again. 2024, Juni
Anonim

En hydraulisk kompensator er et motorelement som tjener til å kompensere for gapet mellom ventilventilen og kamakslen. Med en konstant klikkelyd med en varm motor, må du finne en defekt hydraulisk kompensator.

Hvordan identifisere en defekt hydraulisk løfter
Hvordan identifisere en defekt hydraulisk løfter

Bruksanvisning

Trinn 1

Husk at klikkelyden forplanter seg godt nok gjennom metallet til at det er vanskelig å identifisere den defekte delen. For å lette søkeprosessen, bygg en liten enhet. Ta en stålstang som er ca 70 cm lang og ca 5 mm tykk. Det beste alternativet ville være å bruke en kabel fra stasjonen for å åpne bakre bagasjelokket på Zhiguli.

Steg 2

Fest en tom boks med for eksempel øl i den ene enden av stålstangen. Skjær av toppen av boksen og plasser et trehåndtak midt på skaftet for å forhindre at hånden absorberer lyder. Med dette verktøyet kan du enkelt finne en defekt hydraulisk løfter i motoren. For å gjøre dette, legg øret til det indre hulrommet og lytt nøye til hvor fremmede lyder og banker kommer fra.

Trinn 3

Fjern den hydrauliske løfteren, som etter din mening sannsynligvis ikke fungerer, demonter og skyll den grundig. For dette er en magnet egnet, som denne delen lett kan fjernes med. Hvis ekspansjonsfugen er fastkjørt eller den sitter fast, må du fjerne den med en avtrekker. Inspiser arbeidsflaten nøye, og hvis det er tegn på slitasje, bytt den ut umiddelbart. I tilfelle mindre feil, vask delen i et løsningsmiddel, etter å ha demontert den hydrauliske kompensatoren.

Trinn 4

Husk å fylle den hydrauliske kompensatoren med olje før installasjon. Vær oppmerksom på dette, fordi installasjon av tomme produkter kan føre til høye støtbelastninger. Etter det, sjekk funksjonaliteten ved å klemme den forsiktig inn i en klemme. Betydelig kompresjonsmotstand i omtrent 30 sekunder vil være et tegn på en arbeidsdel. Vent noen minutter og start motoren.

Anbefalt: