Hvordan Forberede Du Bilen På En Lang Reise

Hvordan Forberede Du Bilen På En Lang Reise
Hvordan Forberede Du Bilen På En Lang Reise

Video: Hvordan Forberede Du Bilen På En Lang Reise

Video: Hvordan Forberede Du Bilen På En Lang Reise
Video: Запёк целую ногу СТРАУСА ВЕСОМ 15 кг в печи 2024, Juni
Anonim

Å reise lange avstander med bil har mange fordeler. Du er uavhengig av rutetabell og trafikkbelastning, på tidspunktet for dagen og stopp. Dette er fullstendig frihet, hvor du kan nyte skjønnheten i området du kjører gjennom uten begrensning. Men samtidig er det et enormt ansvar. Først og fremst må du forberede bilen på en lang reise.

Slik forbereder du bilen på en lang reise
Slik forbereder du bilen på en lang reise

Motor

Kontroller nivået av tekniske væsker i motoren før hver langdistanse. Du kan gjøre dette både selv, hvis du forstår biler, og i tjenesten. Dette er spesielt viktig etter sesongskiftet, da risikoen for lekkasjer og nedbør er spesielt høy. En slik plage kan føre til konstant overoppheting av motoren under kjøring.

En viktig etappe i å forberede en bil for en lang reise er å vaske motoren. Men du bør ikke gjøre dette ved hjelp av kjemiske vaskemidler, det er bedre å bestille en håndvask.

Kjølesystem og lys

Kontroller spesielt om alle lysarmaturer i bilen er brukervennlige. I den varme sesongen vil ikke en fullstendig sjekk av klimaanlegget være overflødig. Den vanligste årsaken til et kjølesystem som ikke fungerer, er en frionlekkasje. Væsken har verken farge eller lukt, så det er ingen måte å oppdage denne feilen ved et uhell. Bare i tjenesten vil mesteren ved hjelp av spesialutstyr kunne oppdage problemet.

Chassis

Her er det best å kjøre bilen for en full sjekk til en spesialisert tjeneste. Der, etter en fullstendig inspeksjon, vil mesteren kunne fortelle deg detaljert om tilstanden til styring, bremseklosser og skiver.

På slutten av å forberede bilen på en lang reise, må du nøye sjekke innretting og hjulbalanse.

Anbefalt: