Hvordan Forberede Niva På Terreng

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Forberede Niva På Terreng
Hvordan Forberede Niva På Terreng

Video: Hvordan Forberede Niva På Terreng

Video: Hvordan Forberede Niva På Terreng
Video: ТАКОГО ЕЩЕ НИКТО НЕ ВИДЕЛ! Узнав это СЕКРЕТ, ты никогда не выбросишь пластиковую бутылку! 2024, September
Anonim

Valget av Niva-bilen bestemmes som regel av det optimale forholdet mellom pris og forbrukerkvaliteter. Langrennsevnen til denne bilen er litt høyere sammenlignet med utenlandske biler. Selv om en slik langrennsevne ikke passer eieren, er det nødvendig å forberede Niva for terrengforhold. Samtidig bør ikke treningsprogrammet inneholde unødvendige kostnader, men samtidig opprettholde allsidigheten til maskinen uten å gjøre den til en traktor.

Hvordan forberede Niva på terreng
Hvordan forberede Niva på terreng

Det er nødvendig

Den originale Niva-bilen. Off-road klargjøringssett

Bruksanvisning

Trinn 1

Installer en spesiell kamaksel for å forskyve dreiemomenttoppen mot lave turtall. Dette er den enkleste og mest kostnadseffektive måten å øke dreiemoment og senke trekkraften. Slip samtidig inntaks- og eksosportene til blokkhodet og innsugningsmanifolden.

Steg 2

Forsegl luftfilteret og installer en snorkel for å overvinne vannhindringer. Fjern standardviften, bytt den ut med en dobbel elektrisk vifte med tvungen kontroll fra kupeen. Når du overvinner en dyp ford, kan den slås av for ikke å oversvømme tenningssystemet med vann. Utstyr selve tenningssystemet med ekstra vanntetting.

Trinn 3

Installer større hjul for å øke bakkeklaringen. Praksis viser at den optimale størrelsen er 235 / 75R15. Når du installerer slike hjul, øker bakkeklaringen til 245 mm. Enda større hjul vil øke belastningen på drivverket og redusere påliteligheten.

Trinn 4

Monter 15 "med 6" felger for bredere dekk. For å kompensere for vekten til de bredere hjulene, bør smidde hjul velges.

Trinn 5

Installer hovedparene med et girutveksling på 4,7 i stedet for standard 3,9. Dette vil gi en viss mengde trekkraft uten betydelig tap i dynamikk og hastighet. Et mellomalternativ er hovedparene med nummeret 4.3 fra VAZ-2101.

Trinn 6

"Løft" fjæringen for å passe til større hjul kan gjøres med lengre fjærer foran og fjæravstandsstykker bak.

Trinn 7

Forstør hjulbuene. Dekk kuttpunktene med myke vingeforlengere.

Trinn 8

Installer lange reisestøt for å øke fjæringen. Justerbare dempere anbefales for å være i stand til å justere fjæringen til nye egenskaper. Forsterk støtdemperens monteringspunkter og frontdelene.

Trinn 9

Utstyr bakakselen med en begrenset glideforskjell.

Trinn 10

Kontroller og installer (om nødvendig) de fremre slepende øynene. Bedre kroker. Plasser tilhengerfeste bak.

Trinn 11

Forsterk støtfangeren ved å plassere et standard rør, profil eller kanal inne. Forsterk terskelen. Installer kangaring.

Trinn 12

Installer en elektrisk vinsj med trekkraft på 3-4 tonn. Du kan sette den på den fremre støtfangeren eller inne i bagasjerommet (hvis Niva forbereder seg på en konkurranse, og ikke for lange turer).

Anbefalt: