Hvordan Kjøpe En SUV

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Kjøpe En SUV
Hvordan Kjøpe En SUV

Video: Hvordan Kjøpe En SUV

Video: Hvordan Kjøpe En SUV
Video: Seks tips før du skal kjøpe bruktbil 2024, Juni
Anonim

Før du velger en SUV, svarer du på spørsmålet: "Hva forventer jeg av en slik bil?" Og på hva svaret ditt vil være, bør du bygge videre når du velger slike maskiner. Valget skal være basert på SUV-ernes tekniske egenskaper.

Hvordan kjøpe en SUV
Hvordan kjøpe en SUV

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du vil velge en ekte SUV, må du ta hensyn til de tekniske funksjonene til slike kjøretøyer. Start valget ditt med en kroppsramme eller en monokoque kropp. Rammestrukturen er mer holdbar, men disse kjøretøyene er stivere og mindre komfortable.

Steg 2

Suspensjonen har en viktig rolle i å erobre terreng. Hun kan være avhengig og uavhengig. Den uavhengige fjæringen gir bedre trekkraft. Men hun er mer lunefull og ofte utsatt for mindre reparasjoner, som på ingen måte er billige.

Trinn 3

Et av de viktige kriteriene for valg av SUV er motortypen. Jeeper har en stor motorvolum, noe som betyr høyt drivstofforbruk. For det laveste drivstofforbruket er det bedre å velge en dieselbil. Men husk at om en vinter vil en slik bil varmes opp lenger; for å spare tid er det bedre å installere en Webasto-forvarmer, og dette koster mye penger. Ja, og vedlikehold på dieselbiler må gjøres oftere - diesel i Russland er ikke av beste kvalitet.

Trinn 4

Den viktigste fordelen med SUV-er er firehjulsdriften. Det er takket være alle drivhjulene som jeeper overvinner vanskelighetene med veien eller fraværet i det hele tatt. Det er SUVer med permanent firehjulsdrift eller plug-in. Sistnevnte er mer økonomisk når det gjelder drivstofforbruk. Plug-in firehjulsdriften kan ha differensial låser, akselforbindelser og nedskifting ved høye motorhastigheter.

Trinn 5

Hvis du planlegger å bruke jeepen til det tiltenkte formålet - terrengkjøring, er det bedre å velge en manuell girkasse. Med manuell girkasse kan bilen slepes, trekkes ut hvis den setter seg fast, "rykkes", slepes en annen bil på en kabel uten frykt for overoppheting av clutchen.

Anbefalt: