Hvordan Aktivere Shaders

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Aktivere Shaders
Hvordan Aktivere Shaders

Video: Hvordan Aktivere Shaders

Video: Hvordan Aktivere Shaders
Video: Minecraft With and Without Shaders I GTX 970 I i5 6600k I 2024, Juli
Anonim

Shader-grafikkprogrammer brukes til å implementere teknologi for objektutjevning. De er tilgjengelige for moderne ikke-integrerte videokort. Shader-støtte brukes vanligvis i spill etter 2000-utgivelsen.

Hvordan aktivere shaders
Hvordan aktivere shaders

Nødvendig

Internettilgang

Bruksanvisning

Trinn 1

For å øke ytelsen til datamaskinens videoadapter under et spill, endre skjerminnstillingene for elementene, eller for andre formål, gå til innstillingsmenyen for utseende.

Steg 2

Finn skyggekontrollpunktet i det, aktiver dem og spesifiser verdien til parameteren som brukes, avhengig av funksjonene til datamaskinens skjermkort og ønsket resultat. Jo lavere versjonen av skyggelagrene du bruker, desto høyere blir ytelsen til spillet, og omvendt, vil senking av versjonen øke hastigheten på driften av enheter.

Trinn 3

Legg merke til støtten til shaders av PC-spillet der du vil aktivere dem. Arbeid med shaders er innebygd i skjermkortet ditt, men i noen spill (hovedsakelig relatert til spill fra den gamle generasjonen), kan det hende at deres bruk ikke er tilgjengelig på grunn av den utdaterte implementeringen av utseendet. Du kan finne ut om shaders støttes av dataspillet ditt fra beskrivelsen på de offisielle nettstedene eller forskjellige temaforum.

Trinn 4

For å aktivere støtte for de nyeste skyggelisterne for skjermkortet, oppdater driveren ved å laste ned den nyeste versjonen fra programvareutviklerens nettsted. Fjern den gamle driveren, samtidig tøm registeret fra oppføringene.

Trinn 5

Installer nye skjermkortdrivere, og sett deretter de nødvendige verdiene i kontrollpanelet. Dette er vanligvis ikke tilfelle for integrerte skjermkort innebygd i datamaskinens hovedkort.

Trinn 6

Bruk skyggeleggingsprogrammer som 3D Analyse (https://www.tommti-systems.de/start.html). Imidlertid bør denne typen programvare brukes med forsiktighet, da den har sine egne spesifikasjoner.

Anbefalt: