Hvordan Fargelegge En Bil Selv

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fargelegge En Bil Selv
Hvordan Fargelegge En Bil Selv

Video: Hvordan Fargelegge En Bil Selv

Video: Hvordan Fargelegge En Bil Selv
Video: Hvordan Antirustbehandle Selv, en video fra H. Clausen AS 2024, Juni
Anonim

Nylig har sjåfører i økende grad bestemt seg for å fargelegge bilen sin. For det første beskytter fargefilmen deg og det verdifulle interiøret fra nysgjerrige øyne. Det beskytter også glasset mot sprekker når små steiner treffer, og passasjerer mot glassfragmenter i tilfelle en ulykke. For det andre reduserer det belastningen på øynene dine betydelig om dagen. Og for det tredje dekorerer fargingen bare bilens utseende. Det er ikke billig å fargelegge en bil i et verksted, så du kan prøve å gjøre det selv.

Hvordan fargelegge en bil selv
Hvordan fargelegge en bil selv

Bruksanvisning

Trinn 1

Det første du trenger å gjøre er å kjøpe fargefilmen du trenger. På salg kan du finne filmer for enhver "smak og farge", men vær forsiktig - ikke alle overholder russiske GOST-standarder for lystransmisjon. Nå må du fjerne og vaske alle glassene. Vask glasset grundig, da støv på glasset nødvendigvis vil være en boble under filmen. Etter det bør de tørkes av med en tørr klut som ikke etterlater noen tråder eller lo.

Steg 2

Nå som glassene er rene og tørre, fortynn såpe- og vannløsningen - ca. 4 dråper sjampo eller vaskemiddel per liter vann. Fjern forsiktig et hjørne av filmen fra nedre hjørne. Fjern filmen fra det gjennomsiktige laget og spray den umiddelbart med løsningen fra en sprayflaske. Sprøyt deretter glasset jevnt og påfør den tilberedte filmen. Trykk vann og luft ut under filmen ved hjelp av en slikkepott i bevegelser fra midten til kantene.

Trinn 3

Når det ikke er noen bobler igjen under filmen, ta et barberblad og klipp av de overhengende kantene på filmen. Deretter tørker du glasset med en hårføner (helst en konstruksjon). Hvis det ikke er hårføner, la glasset tørke og gå videre til det neste. Merk følgende! Etter klistremerket anbefales det ikke å senke glassene i en uke og tørke av dem med vaskemidler. Etter å ha tonet glassene er det også nødvendig å unngå å komme på dem med vaskemidler basert på slipende pulver.

Anbefalt: