Hvordan Overta En Bil Fra Russland Til Ukraina

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Overta En Bil Fra Russland Til Ukraina
Hvordan Overta En Bil Fra Russland Til Ukraina

Video: Hvordan Overta En Bil Fra Russland Til Ukraina

Video: Hvordan Overta En Bil Fra Russland Til Ukraina
Video: Андрей Шевченко - как живет главный тренер сборной Украины и сколько он зарабатывает 2024, Juni
Anonim

Prisen på en bruktbil inkluderer kostnadene for "fergetjenesten". Uberettigede høye priser og et begrenset utvalg av biler i de ukrainske markedene bidrar til at kjøper ofte bestemmer seg for å ta bilen uavhengig fra utlandet. Hovedleverandøren av brukte biler til Ukraina er Tyskland, men det er alltid folk som vil kjøre bil fra et annet land, for eksempel fra Russland.

Hvordan overta en bil fra Russland til Ukraina
Hvordan overta en bil fra Russland til Ukraina

Det er nødvendig

  • - pass for kjøp og registrering av bil,
  • - penger til å betale toll for "fortolling".

Bruksanvisning

Trinn 1

Etter å ha kjøpt en bil i Russland og utarbeidet en salgskontrakt, fjern den fra registeret og legg den på transittnumrene. Lever bilen til grensen.

Steg 2

Send inn en søknad til tollmyndigheten der du bor for å utstede en foreløpig erklæring til innbyggerne. Gi tollmyndigheten full informasjon om det importerte kjøretøyet. Inkluder farge-, merke-, karosseri-, chassis- og motornummer, produksjonsår og idriftsettingsår og kjøretøyidentifikasjonsnummer. For forskuddsbetaling av tollavgift, overfør midler til skattemyndighetens konto.

Trinn 3

Betal importavgift, merverdiavgift og avgift, som beregnes avhengig av bilens motorstørrelse.

Trinn 4

Betal rundt 100 euro for å ha bestått prosedyren for å kontrollere at kjøretøyet er i samsvar med Ukrainas standarder. Fullfør denne prosedyren i et av de sertifiserte testlaboratoriene.

Trinn 5

Registrer en bil i MREO med obligatorisk betaling for den. Betalingsbeløpet avhenger av produksjonsåret for bilen og motorvolumet og vil totalt være omtrent 1000 hryvnia.

Anbefalt: