Hvordan Velge Tennplugger For VAZ

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Velge Tennplugger For VAZ
Hvordan Velge Tennplugger For VAZ

Video: Hvordan Velge Tennplugger For VAZ

Video: Hvordan Velge Tennplugger For VAZ
Video: Toyota Yaris: Hvordan bytte tennplugger - 2006 til 2013 mod. (XP9) 2024, September
Anonim

Sørg for å velge riktig tennplugg for kjøretøyet ditt for å hjelpe kjøretøyet med å prestere godt. VAZ-biler er biler som krever installasjon av lys fra velprøvde merker som BRISK, BOSCH, NGK, CHAMPION.

Hvordan velge tennplugger for VAZ
Hvordan velge tennplugger for VAZ

Det er nødvendig

  • - lysnøkkel;
  • - stå for å sjekke lys.

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg lys basert på parametere som varmeklassifisering og dimensjoner. Varmetallet bestemmer driftstemperaturen. Jo høyere modus, jo kaldere er stearinlyset, og derfor har det muligheten til å jobbe ved de laveste temperaturene. Det er viktig at riktig størrelse velges slik at lyset kan falle på plass uten anstrengelse. BOSCH-produkter med sentral elektrode egner seg godt til VAZ-biler. Kobberkjernen er beskyttet av et lag med krom og nikkel.

Steg 2

Velg billigere tennplugger som passer for VAZ-biler. De er produsert av BRISK. Dette er et klassisk produkt med en nikkellegeringselektrode. Vær oppmerksom på den høye koeffisienten for varmekonduktiviteten til disse lysene. Stearinlysene til det japanske selskapet NGK og det amerikanske selskapet CHAMPION utmerker seg ved sin høye pålitelighet. De fungerer bra siden de er holdbare takket være iridium i sentrumselektroden.

Trinn 3

Ikke kjøp tennplugger som er synlig skadet eller sprukket. Sørg for å sjekke før installasjonen om elektrodespalten passer til størrelsen. Kullavleiringer kan vises på tennpluggelektrodene, som du bør fjerne for å unngå skade på kjøretøyet.

Trinn 4

Å sette seg inn i bilen. Hvis det skjer periodevis, er tennpluggen din feil.

Trinn 5

Finn ut størrelsen på gnistgapet for din VAZ-modell. Ikke sett spenning på mer enn 18 kV plugger når du sjekker dem.

Anbefalt: