Hvordan Male En Scooter

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Male En Scooter
Hvordan Male En Scooter

Video: Hvordan Male En Scooter

Video: Hvordan Male En Scooter
Video: Scooter Vlog #1 - Hvorfor Skal Man Begynde At Køre Knallert? 2024, September
Anonim

Det er hyggelig å dissekere byens vidder, å føle frihet og uavhengighet, å sveve over all mas, over alle de omkringliggende problemene og problemene - dette er hva eieren av en scooter opplever. I urbane forhold er det veldig vanskelig å holde hesten din så god som ny, det vil alltid være riper, skrammer, flis. Men du kan ordne det selv.

Scooter
Scooter

Det er nødvendig

Spraymaling eller sprayflaske, sandpapir, kitt, avfettingsmiddel og antistatisk middel

Bruksanvisning

Trinn 1

Det første trinnet er å vaske mopeden grundig for å fjerne alt smuss, støv, olje og bensinrester. Hvis dette ikke gjøres, vil all din innsats være forgjeves, og maleriet vil være av dårlig kvalitet. La den tørke.

Hvordan male en scooter
Hvordan male en scooter

Steg 2

Deretter må du bestemme malingsmetoden: bruk en sprøytepistol eller en malingdunk. Siden ikke alle har en sprayflaske, og det ikke gir mening å kjøpe den bare for å male en scooter, vil bruken av en ballong være optimal.

La oss komme på jobb
La oss komme på jobb

Trinn 3

Vi tar grovkornet sandpapir (vanligvis P60) og rengjør malingen i en sirkelbevegelse på det skadede området. Deretter må du bruke en startkitt. La det tørke og rengjør det igjen med sandpapir. Det neste trinnet er å påføre en etterbehandlingsputt og pusse den igjen. Vi venter på at alt skal tørke. Vi rengjør hele delen med et spesielt sandpapir P800. Avfett deretter og fjern den statiske ladningen. La oss gå direkte til maling. Det er nødvendig å male i flere lag, vanligvis 3-5. Før du går over til et nytt lag, er det nødvendig at det gamle tørker ut og begynner å "sette".

Anbefalt: