Hvordan Bli Kvitt Luftstopp

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Bli Kvitt Luftstopp
Hvordan Bli Kvitt Luftstopp

Video: Hvordan Bli Kvitt Luftstopp

Video: Hvordan Bli Kvitt Luftstopp
Video: Brunsnegler - hvordan bli kvitt dem? 2024, September
Anonim

Det er mange grunner til at det oppstår luftstopp i vannforsyningen eller varmesystemet - fra feil reparasjon og installasjon av utstyr til naturlig opphopning av luft i de øvre delene av rørledningen. Det er nødvendig å først bestemme den nøyaktige plasseringen av luftblokkeringen, og deretter blø luften forsiktig fra systemet ved hjelp av vannventilene.

Hvordan bli kvitt luftstopp
Hvordan bli kvitt luftstopp

Det er nødvendig

  • - avløpsventil
  • - slange

Bruksanvisning

Trinn 1

Finn den nøyaktige plasseringen av luftslussen i røret. For å gjøre dette, trykk på den. Hvis lyden viser seg å være "tom", sterk nok og lydfull nok, er det på dette stedet luftbobler akkumuleres.

Steg 2

Prosessen med å klemme ut luftslussen utføres ved hjelp av en vannavløpsventil. Hold kranen åpen til all luften er borte.

Trinn 3

Hvis kranen er feil, kobler du den ene enden av slangen til den, og fester den andre på en hvilken som helst annen kran som mottar vann direkte fra hovedvannforsyningen. Slå på begge kranene en stund begge kranene. Trykknivået i systemet vil endres, og luftlåsen kommer ut av det. Operasjonen gjentas til vannet strømmer i normal rekkefølge.

Anbefalt: