Autospot.ru - En Ny Tilnærming Til å Kjøpe Bil Online

Autospot.ru - En Ny Tilnærming Til å Kjøpe Bil Online
Autospot.ru - En Ny Tilnærming Til å Kjøpe Bil Online

Video: Autospot.ru - En Ny Tilnærming Til å Kjøpe Bil Online

Video: Autospot.ru - En Ny Tilnærming Til å Kjøpe Bil Online
Video: The Dangers of Cigarette Smoking 2024, Juli
Anonim

Nylig ble en ny tjeneste for valg og kjøp av biler via Internett lansert i Russland - "Autospot"

Autospot.ru
Autospot.ru

Hva er denne tjenesten, og hva er dens fordel? Autospot jobber direkte med offisielle bilforhandlerlager. Tjenesten er koblet til lagersystemer og viser forhandlerens biltilgjengelighet i sanntid.

Hovedfunksjonen til tjenesten er at du på siden kan se interessante analyser av kostnadene for bilen du er interessert i. Når du har valgt modellen du er interessert i, kan du se den gjennomsnittlige produsentens pris, prisen som bilen blir kjøpt i markedet for, og prisen Autospot inviterer deg til å kjøpe bilen for.

I de fleste tilfeller tilbyr Autospot betydelig lavere priser. Hvorfor? Autospot har eksklusive avtaler med store bilforhandlere, og de tilbyr spesielle betingelser for tjenesten. Siden Autospot kun mottar provisjon fra forhandleren i tilfelle et vellykket kjøp av bilen, inkluderer ikke forhandleren annonseringskostnadene i bilen for Autospot-brukere, som kan variere fra 5% til 10% av prisen.

Den viktigste fordelen for Autospot-brukeren er at brukeren etter å ha valgt den interessante bilen må skrive ut et personlig sertifikat som garanterer:

a) Bilens tilstedeværelse i det valgte forhandlerutstillingslokalet

b) Prisen på en bil med alle alternativene oppført i sertifikatet

c) Reservering av valgt bil innen 24 timer fra utstedelsesdatoen for sertifikatet

Hvilke av de interessante tilbudene er nå på Autospot:

Vær oppmerksom på at Autospot for tiden bare fungerer i Moskva, Krasnoyarsk, Ryazan og Nizjnij Novgorod. Men snart vil tjenesten begynne å fungere over hele Russland.

Anbefalt: