Hvordan Lære å Sykle Trygt

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lære å Sykle Trygt
Hvordan Lære å Sykle Trygt

Video: Hvordan Lære å Sykle Trygt

Video: Hvordan Lære å Sykle Trygt
Video: Slik lærer du barnet ditt å sykle 2024, Kan
Anonim

Det er ikke nok å lære å kjøre bil, bestå eksamen og få lisens. Alt dette vil ikke gi mye tillit på veien. Derfor er det merkbart for nybegynnere på veien - de er nervøse og lager ofte ganske rare bevegelser som er uvanlige for erfarne bilister. For å lære å føle deg trygg på veien, bør du følge rådene fra fagfolk.

Hvordan lære å sykle trygt
Hvordan lære å sykle trygt

Bruksanvisning

Trinn 1

For å komme i gang, få et selskap og gå til treningsområdet der du lærte å kjøre. Den har alt du trenger for å øve på kjøreferdighetene dine. Prøv å akselerere og bremse bilen for å føle og forstå den. Uten gjensidig kontakt vil det være vanskelig å lære å kjøre bil. Bare vær forsiktig. Hvis det er studenter på siden, ikke gjør plutselige bevegelser, ellers er det garantert problemer.

Steg 2

Etter at du har trent på området, mestrer hagen din. Kjør forsiktig i sirkler rundt de omkringliggende gårdsplassene. Så du kan kjenne bilen i virkelige forhold, lære å parkere selv i små bakgater og bestemme dimensjonene til bilen din, dette er veldig viktig under reelle veiforhold.

Trinn 3

Ta hovedveien om kvelden når hovedstrømmen allerede har sovet. Når alt kommer til alt, hvis du stanser i en gate der det går mange biler, og det dannes en trafikkork på grunn av deg, vil du lære mange nye og interessante ting om deg selv. Det er sant det er verdt å vurdere det faktum at gatekjørere om natten ofte går ut på gatene, som skynder seg langs veiene uten å ta fra hverandre foran dem. Følg derfor dine egne sikkerhetsregler og kjør bare i kjørefeltet til høyre.

Trinn 4

Hvis du er bekymret for at du kommer deg vill, bekymre deg på forhånd om å kjøpe en navigator og veikart. De vil hjelpe deg med å finne stedet og forlate selv de mest lukkede gårdsplassene.

Trinn 5

Ikke prøv å presse toppfarten ut av bilen din med en gang. Velg først en som du føler deg komfortabel med å kjøre.

Trinn 6

Når det gjelder rådgivere, kan du selvfølgelig ta med deg noen du stoler på. Men bare han burde ikke være alarmist. Tross alt kan et utidig kastet utrop føre til en ulykke. Du er allerede en uerfaren driver, men så en skarp rykning, og det er det - du er allerede desorientert i rommet. Noen ganger anbefales det ikke å ta mannen din med deg. Representanter for den sterke halvdelen av menneskeheten har en beskyttende tone og nedsettende intonasjoner. Dette er veldig forvirrende, og nervøsiteten i bilen øker. Og dette bidrar ikke til å lære trygg kjøring i det hele tatt.

Anbefalt: