5 Livshacks For De Som Har En Bil I Familien

Innholdsfortegnelse:

5 Livshacks For De Som Har En Bil I Familien
5 Livshacks For De Som Har En Bil I Familien

Video: 5 Livshacks For De Som Har En Bil I Familien

Video: 5 Livshacks For De Som Har En Bil I Familien
Video: Vil du jobbe som KAM i Ohmia Charging? 2024, Juni
Anonim

Mange familier har bare en bil. Ved første øyekast kan denne situasjonen virke upraktisk. Det er noen gode livshacks for hvordan du kan gjøre livet med en bil i en familie så praktisk som mulig.

5 livshacks for de som har en bil i familien
5 livshacks for de som har en bil i familien

Hvis det bare er en bil i en familie, utvikler situasjonen seg ofte på en slik måte at bare en person kjører den. Men hva om flere familiemedlemmer trenger et personlig kjøretøy? I dette tilfellet bør du ta hensyn til flere nyttige anbefalinger.

Bestill i dokumenter

Hvis flere familiemedlemmer bruker bilen, er bestilling med dokumenter avgjørende. Selvfølgelig bør alle sjåfører inngå i forsikringen, om nødvendig bør det lages fullmakt (selv om denne regelen ikke har vært obligatorisk på lang tid). Dette er selvfølgelige regler, men ikke glem hovedproblemet - glemsomhet. Siden du kjører uten dokumenter pålegges alvorlige bøter, er det nødvendig å sørge for at alt du trenger alltid er i bilen. I dette tilfellet er det flere livshacks:

  • oppbevar alltid den nødvendige pakken med dokumenter i bilen. Hvis du er bekymret for tyveri, kan du finne et hemmelig sted i kupeen, for eksempel under setepolstringen.
  • For å forhindre tyveri av en bil sammen med dokumenter, er det bedre å ha det tekniske sertifikatet alltid med deg. Den optimale løsningen er å kjøpe en hard sak i form av en nøkkelbrikke og feste den til bilnøklene. Litt tungvint, men du vil aldri dra uten dokumenter.

Komfort inne i hytta

For ikke å føle deg som en taxi i din egen bil, bør du ta vare på hverandres komfort på forhånd.

  1. Plasser poser eller andre containere i bagasjerommet der personlige eiendeler til hver sjåfør vil bli lagret. På denne måten kan du være sikker på at bilen alltid har alt du trenger, og samtidig vil du ikke rote opp plassen.
  2. For å unngå å justere setene og speilene hver gang, gjør du små merker i nærheten av spakene eller bryterne med lakk eller markør. På dem vil du raskt navigere når du begynner å justere setet eller speilet for deg selv.

Fordeling av plikter

Selv om du har en delt bil, hindrer ingenting deg i å "utnevne sjefen" til å utføre visse oppgaver. Et familiemedlem skal for eksempel være ansvarlig for å vaske, fylle drivstoff eller vedlikeholde bilen. Forresten er det også bedre å lagre alle rabattkort for disse tjenestene i salongen.

Tøm grafer

Personlig logistikk er det viktigste øyeblikket når det bare er en bil i familien. Tilordne ansvar på forhånd og ha en klar tidsplan for når hvert familiemedlem skal bruke bilen. Hovedprinsippet er å redusere unødvendig kjøretidsstopp. For eksempel, hvis en ektefelle jobber veldig langt hjemmefra, men samtidig er på kontoret hele dagen, og ektefellen jobber tett, men involverer mye reise rundt i byen, er det bedre å sørge for at det er kone som tar mannen sin på jobb.

Gjensidig respekt

Å gjøre din kjære behagelig og behagelig å sette seg inn i bilen er en veldig viktig tilstand.

  1. Etter at du har forlatt salongen, fjern alle unødvendige ting - en kopp kaffe, personlige eiendeler og selvfølgelig søppel.
  2. Hvis du har tid, forbered bilen til neste tur - hell væske i vaskemaskinen, rengjør frontruten for snø osv.
  3. Parker på en måte som gjør det lettere for den andre å kjøre ut, spesielt hvis vedkommende kjører en bil dårligere. For eksempel er det bedre å parkere eller reversere inn i garasjen for å gjøre det lettere for den svakere sjåføren å gå ut.

Anbefalt: