Hvordan Fjerne En Bulke

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fjerne En Bulke
Hvordan Fjerne En Bulke

Video: Hvordan Fjerne En Bulke

Video: Hvordan Fjerne En Bulke
Video: Sådan fjerner du en bil bule med en sugekop 2024, Juli
Anonim

Etter ulykker forblir bulker ofte på kroppen av en bil. Da oppstår spørsmålet: "hvordan bli kvitt dem?" Det er flere måter å fjerne en bulke på kroppen av bilen din.

Hvordan fjerne en bulke
Hvordan fjerne en bulke

Bruksanvisning

Trinn 1

Du kan gå til en biltjeneste, hvor de vil fikse alt med en 100% garanti og på best mulig måte.

Steg 2

Mer nylig har en kjemisk metode for å trekke ut bulker dukket opp. For å gjøre dette er det nødvendig å varme den skadede overflaten grundig med en hårføner i tretti sekunder. Dekk deretter ulykkessporet med flytende karbondioksid (eller bare karbondioksid). Hold gassbeholderen med nakken nede. Etter noen minutter vil bulken gro. Du må bare tørke kroppen med en fille.

Trinn 3

Den neste metoden er effekten av gradvis oppvarming til høye temperaturer og plutselig avkjøling. En av de grunnleggende lovene i fysikken fungerer her: kroppene utvides når de blir oppvarmet, og trekker seg sammen når de avkjøles. Metoden krever ikke mekanisk handling på bulken.

Trinn 4

Det er også en nyskapende metode som har dukket opp for ikke så lenge siden. Det sparer tid og reparasjonskostnader betydelig. Metoden er basert på effekten av forhøyet temperatur og trykkluft i kombinasjon med vakuumsugekopper på det skadede området. Etter at bilen har gått gjennom denne prosedyren, er det som regel ikke spor av den tidligere bulken på den.

Trinn 5

Til slutt kan feilen rettes ved hjelp av folkemetoder. En av dem er metoden for å trekke ut en bulke ved hjelp av mynter. Den brukes på steder der metallet er spesielt tynt. Først må du rydde opp i det skadede området. Deretter må en rund, kobber- eller bronsemynt loddes til det strippede området, som igjen loddes til et stykke av sveiseelektroden. Så med en tang er det nødvendig å klemme denne elektroden og trekke ut bulken. Mynten fjernes deretter ved å varme opp metallet.

Anbefalt: