Hvordan Fjerne Lukt Fra En Bil

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fjerne Lukt Fra En Bil
Hvordan Fjerne Lukt Fra En Bil

Video: Hvordan Fjerne Lukt Fra En Bil

Video: Hvordan Fjerne Lukt Fra En Bil
Video: Fjerning av hundehår og hundelukt i bilen 2024, Juli
Anonim

En ubehagelig lukt i bilen skaper ikke bare en følelse av ubehag, men påvirker også trafikksikkerheten direkte. Tross alt vil sjåførens hjerne bekjempe denne lukten, og ikke konsentrere seg om veien. Derfor er det bedre å ta vare på lukten inne i hytta på forhånd.

Hvordan fjerne lukt fra en bil
Hvordan fjerne lukt fra en bil

Bruksanvisning

Trinn 1

Sørg for å henge en duft i salongen. Det spiller ingen rolle hvilken du kjøper: suspendert eller en som kan festes i deflektoren. Husk at denne metoden bare maskerer den ubehagelige lukten, men eliminerer den ikke. Effektiviteten til slike produkter varierer og bestemmes ofte av styrken til den ubehagelige lukten: jo sterkere dårlig duft, jo vanskeligere er det å takle den. Ta en nærmere titt på produkttypen når du kjøper det, fordi mange er rettet mot å nøytralisere en spesiell ubehagelig lukt.

Steg 2

Støvsug hele interiøret grundig og vask det med spesielle bilsjampoer eller vanlige vaskemidler. Trekk ut alle tepper, deksler og andre innvendige stoffer som kan fjernes. Tørk dem grundig. Åpne alle dører og bagasjerom i bilen, la frisk luft komme inn. Når du kjører på motorveien, kan du også prøve å senke vinduene i det minste i en kort periode for å la ventilasjonen av interiøret være.

Trinn 3

For best eliminering av lukten av tobakkrøyk, vask grundig alle plastdeler i kupeen, rengjør stoffet og møbeltrekk. Hvis dette ikke er nok, så kjøp slike dufter som mest effektivt eliminerer lukten av tobakkrøyk og sprayes på polstringen. Prøv å røyke mindre inne i bilen og ikke la passasjerene gjøre det.

Trinn 4

Behandle interiøret med en spesiell deodorant for å eliminere kjæledyrlukt. Fjern først lo fra setene og andre innvendige overflater. Bytt ut vanlige matter med gummimatter, som er lettere å vaske og rengjøre og tørke raskere.

Trinn 5

Hvis det er et klimaanlegg i bilen din, kan det komme en ubehagelig lukt fra den. Årsaken ligger i at det etter stenging akkumuleres en væske i den, hvor bakterier utvikler seg og avgir en kadaver lukt. Kjøp en skummende væske som du kan rengjøre kanalene der luft kommer inn i kupeen.

Anbefalt: