Hvordan Bestille Deler Fra USA

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Bestille Deler Fra USA
Hvordan Bestille Deler Fra USA

Video: Hvordan Bestille Deler Fra USA

Video: Hvordan Bestille Deler Fra USA
Video: Советы и хитрости мастеров, облегчающие жизнь! А вы не знаете! 2024, Juli
Anonim

I dag tviler mange amerikanske bileiere ikke påliteligheten deres og foretrekker dem derfor over alle andre bilmerker. Men på den annen side går biler som leveres fra USA noen ganger sammen eller går i stykker på grunn av en funksjonsfeil i noen del. I dette tilfellet må du bestemme hvordan du skal kjøpe reservedeler fra USA til en rimelig pris og med rask levering.

Hvordan bestille deler fra USA
Hvordan bestille deler fra USA

Bruksanvisning

Trinn 1

Det er nødvendig å forstå at hver bil har sine egne reservedeler. Hvert bilmerke har sine egne deler som passer best i størrelse, så det er fornuftig å se etter selskaper som tilbyr originale reservedeler. For eksempel, hvis du har en JEEP-bil fra amerikansk montering, er det uønsket å kjøpe Chrysler-reservedeler til den, siden de ikke passer så mye som nødvendig.

Steg 2

Som regel har nykommere som har blitt eiere av amerikanske bilmerker et spørsmål om hvor de skal kjøpe originale reservedeler akkurat i tilfelle behov for å bytte dem ut. Deler fra USA kan bestilles gjennom hvilken som helst bildelerbutikk. Det er enda enklere og rimeligere å legge inn en bestilling gjennom en spesialisert nettbutikk, noe som vil spare deg for tid på å lete etter selskapet du trenger. For eksempel https://expressorder.ru/auto_usa/, https://www.usa-auto.ru/, https://www.usa-auto.ru/help_catalog.phtml. Noen amerikanske bileiere foretrekker å bestille deler direkte, mens de omgår butikker som gir en premie til kostnaden for bildeler.

Trinn 3

I tillegg til kostnadene for en bil, kan kostnadene for bildeler være veldig forskjellige. Det skal huskes at å gi utilstrekkelig eller unøyaktig informasjon om den nødvendige delen, kan føre til forsinkelser i kjøp av den fra USA. For å redusere ledetiden for en ordre for kjøp av en eller flere bildeler, anbefales det derfor å ta hensyn til nøyaktighetsfaktoren og gi den mest komplette og detaljerte informasjonen om den nødvendige reservedelen, opp til dens fotografiske bilder. Bildeler fra USA leveres av luft- og sjøbærere, og derfor bør du spesifisere metodene og leveringstidene når du bestiller.

Anbefalt: