Hvordan Finne Førerkortet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Finne Førerkortet
Hvordan Finne Førerkortet

Video: Hvordan Finne Førerkortet

Video: Hvordan Finne Førerkortet
Video: Hva skjer på teoriprøven? 2024, Juni
Anonim

Ofte er det situasjoner når førerkort mangler. Dette kan skje hvis du mister lommeboken eller vesken. Eieren er sjokkert og hektisk på jakt etter en vei ut av denne situasjonen. Det er mange måter å finne lisensen din eller få en duplikat-ID.

Hvordan finne førerkortet
Hvordan finne førerkortet

Nødvendig

  • - Annonser i lokale aviser og kringkastede medier;
  • - annonser på reklamestander i byen;
  • - søknad til politi og politi;
  • - personlig sjåførkort
  • - passet;
  • - medisinsk sertifikasjon;
  • - opplæringsdokument;
  • - mottak av betaling for utstedelse av midlertidig tillatelse;
  • - mottak av betaling for teoretiske og praktiske eksamener;
  • - kvittering for betaling for utstedelse av duplikat.

Bruksanvisning

Trinn 1

Det første du bør gjøre er å umiddelbart rapportere tapet til organene for indre anliggender og til distriktets trafikkpolitiavdeling. Kontakt disse organisasjonene personlig, skriv en uttalelse med en detaljert forklaring på hva som skjedde.

Steg 2

I trafikkpolitiet må du fremvise et sivilt pass, personlig sjåførkort, legeattest, føreropplæringsdokument. På grunnlag av de innsendte dokumentene vil du få en midlertidig tillatelse til å kjøre bil. Den er gyldig i en måned, den utstedes ikke igjen, kostnaden for utstedelse er 500 rubler. Derfor, i den nærmeste fremtiden, bør du ta aktive skritt for å finne det manglende sertifikatet eller samle alle nødvendige dokumenter og få et duplikat av dokumentet.

Trinn 3

Hvis du fremdeles vil prøve å finne din ID, kan du kontakte redaksjonen til lokalavisa, legge ut en annonse, og det er også rasjonelt å annonsere på radioen. I annonsen angir du belønningen du er villig til å betale for den funnet ID-en.

Trinn 4

I tillegg kan du legge ut annonser på reklame i alle områder der du muligens kan miste førerkortet. Svært ofte har disse handlingene et positivt resultat. De gir deg et sertifikat, du betaler et gebyr.

Trinn 5

Men hvis forsøkene ikke lyktes, må du snarest kontakte trafikkpolitiet, skrive en uttalelse, presentere alle de spesifiserte dokumentene som var nødvendige for å utstede en midlertidig tillatelse. I tillegg trenger du 4 bilder av 3x4 med venstre hjørne, kvittering for betaling for teoretiske og praktiske eksamener (regjeringsdekret 1396, innenriksdepartementets ordre 782, RF PP-regler 1396), en kvittering for betaling for utstedelse av duplikat av 800 rubler.

Trinn 6

Du får et duplikat i løpet av en måned, der alle databaser blir sjekket for å sikre at du ikke blir fratatt førerkortet.

Anbefalt: