Hvordan Importere En Bil Uten Avgift

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Importere En Bil Uten Avgift
Hvordan Importere En Bil Uten Avgift

Video: Hvordan Importere En Bil Uten Avgift

Video: Hvordan Importere En Bil Uten Avgift
Video: Gode råd til at importere en bil fra udlandet og betale registreringsafgift 2024, Juni
Anonim

På grunn av det faktum at ministerkabinettet i Den russiske føderasjonen gradvis "strammer til skruene", og tvinger befolkningen enten til å bytte til "mirakler" i den innenlandske bilindustrien, eller å betale ublu avgifter for en bil levert til landet spørsmålet dukket opp: hvordan importerer jeg en bil uten toll? Det er flere måter å løse dette problemet på.

Hvordan importere en bil uten at
Hvordan importere en bil uten at

Bruksanvisning

Trinn 1

Den første måten: midlertidig import. Det er mulig for turister (og ikke bare) fra utlandet som har uttrykt et ønske om å reise over de store vidder i vårt hjemland på egen transport. For å gjøre dette må du betale et symbolsk gebyr i tollvesenet (beløpet bestemmes direkte på betalingsstedet). Imidlertid er det et lite "men".

Steg 2

Retten til å bruke kjøretøy importert på denne måten er kun gyldig i ett år, da er det nødvendig å krysse grensen og importere den igjen. Denne veien er mulig for innbyggere i andre stater.

Trinn 3

Og for russiske statsborgere vil denne metoden være egnet hvis den importerte bilen er registrert på en utenlandsk stats territorium, og den totale transportperioden midlertidig krysset grensen ikke overstiger seks måneder innen ett kalenderår for hver midlertidig importerte bil.

Trinn 4

Denne metoden er praktisk for innbyggere i grenseområder, men den kan skape et betydelig problem for befolkningen i den sentrale delen av landet. Handlingsalgoritmen er enkel. Når du kjøper en bil i utlandet, når du importerer den, tegner du en pakke med dokumenter i tollen, og avhengig av statsborgerskapet ditt (russisk - en gang hvert halvår, en annen stat - en gang i året), krysser du grensen til den og går inn igjen for å utstede en ny pakke med dokumenter. For eksempel kan innbyggere i St. Petersburg reise til Finland.

Trinn 5

Den andre måten: kjøpe en bil i Kasakhstan, som Russland ikke har tollavgift med innenfor rammen av tollunionen. Imidlertid er ikke alt glatt her heller. Du kan bare importere tollfritt en bil som er registrert i Kasakhstan senest 1. januar 2010 og som overholder Euro-4-standarden. Ellers må du betale avgifter, og hvis du ikke overholder europeiske standarder, vil det ikke være mulig å registrere en bil på Russlands føderasjon.

Anbefalt: