Hvordan Tine Billås

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tine Billås
Hvordan Tine Billås

Video: Hvordan Tine Billås

Video: Hvordan Tine Billås
Video: Hvordan lager vi TINE Smørbar Kuvert 2024, Juli
Anonim

Situasjonen når vintertininger viker for alvorlig frost fører ofte til at det ikke er mulig å åpne en bil igjen på gaten om morgenen. Det er ikke verdt å vanne bilen med kokende vann - du kan skade emaljen, og for å komme inn i bilen er det mye enklere måter.

Hvordan tine billås
Hvordan tine billås

Bruksanvisning

Trinn 1

Den mest effektive og raskeste måten å tine låser i en bil er å bruke spesialverktøy som er produsert i kompakte sylindere som passer komfortabelt i en lomme, i en "veske" eller i en kvinneveske. Hvis du ikke hadde med deg en låseapparat, må du varme opp nøkkelen til den blir varm med lettere flamme og raskt sette den inn i låsen: den oppvarmede spissen på nøkkelen smelter isen i larven, og bilen kan åpnes. Hvis det ikke hjelper, bruk den varme sigarettenneren til en bil i nærheten, fest den til låsesylinderen, vent et par minutter på at låsen varmes opp, og prøv å åpne den.

Steg 2

Hvis operasjoner med oppvarming med improviserte midler ikke hjalp med å tine låsene i bilen, vil kjemiske midler komme til unnsetning: frostvæske, frostvæske eller alkohol. Hvis det ikke er alkohol, kan du bruke vodka, men uansett trenger du en sprøyte med en nål. Trekk et par milliliter væske inn i sprøyten. Hvis det er frostvæske eller frostvæske fra bagasjerommet til en nærliggende bil, må du varme opp sprøyten med det oppsamlede kjølevæsken med varmen i håndflaten. Injiser den oppvarmede væsken i låsesylinderen og begynn å åpne bilen. Alkoholholdige væsker vasker ikke bare låsen fra is, men reagerer også med den med frigjøring av temperatur, noe som er en ekstra faktor som lar deg raskt åpne låsen.

Trinn 3

For å forhindre at situasjonen med låsene gjentas neste morgen, blås gjennom låsene på nærmeste bilvask eller alene med en tørketrommel. Etter det, behandle det med et pleieprodukt for billåser med et spesielt avrimingsadditiv: det vil ikke bare beskytte låsen mot frysing, men vil også ha en positiv effekt på det videre arbeidet, da det inneholder smøremidler.

Anbefalt: