Honda Civic: Spesifikasjoner Og Funksjoner

Innholdsfortegnelse:

Honda Civic: Spesifikasjoner Og Funksjoner
Honda Civic: Spesifikasjoner Og Funksjoner

Video: Honda Civic: Spesifikasjoner Og Funksjoner

Video: Honda Civic: Spesifikasjoner Og Funksjoner
Video: Пацан-мобиль за 400 тыс. Есть ли еще живые Honda Civic 8? 2024, Juli
Anonim

I løpet av sin lange historie tilbake til 1972 har den japanske modellen Honda Civic allerede vunnet kjærligheten til bilister over hele verden. Bilen er vakker, dynamisk og teknologisk.

Honda civic
Honda civic

Honda Civic er en japansk C-klasse bil, også referert til i Europa som "golf" -klassen. For første gang ble modellen presentert i 1972, og har allerede klart å endre ni generasjoner til dags dato. Det siste for øyeblikket, den niende generasjonen av bilen, ble presentert våren 2011, og i 2012 har Honda Civic allerede gjennomgått en oppdatering.

Spesifikasjoner Honda Civic

Sedan Honda Civic tilhører den europeiske klassen "C". Når det gjelder dimensjonene, er lengden på bilen 4575 mm, høyden er 1435 mm og bredden er 1755 mm. "Civic" har ganske liten bakkeklaring - bare 150 mm, men akselavstanden er ganske anstendig - 2675 mm.

Egenvekten til den japanske sedanen er fra 1244 til 1289 kg, og totalvekten er fra 1635 til 1680 kg, avhengig av konfigurasjonen. For transport av varer tilbyr bilen et bagasjerom på 440 liter, og volumet på drivstofftanken er 50 liter.

Honda Civic er drevet av en 1,8-liters naturlig sugesylindret bensinmotor som gir 141 hestekrefter og 174 Nm toppmoment. I tandem tilbys en 6-trinns manuell eller 5-bånds automatgir. Bilen er utstyrt med god dynamikk: med manuell girkasse tar akselerasjonen fra 0 til 100 km / t 9,1 sekunder, og med den automatiske girkassen - 10,8 sekunder. Toppfarten i begge tilfeller er 200 km / t.

Med anstendig hestekrefter er Honda Civic en økonomisk bil. I den kombinerte syklusen bruker per 100 km spor med "mekanikk" sedan i gjennomsnitt 6,6 liter drivstoff, og med "automatisk" - 0,1 liter mer. Både fronten og baksiden av Honda Civic er utstyrt med en uavhengig fjærbelastet fjæring. For- og bakhjulene er utstyrt med ventilerte skivebremser.

Funksjoner i Honda Civic

Hovedfunksjonen til den japanske sedanen Honda Civic kan kalles dens lyse, stilige og ungdommelige utseende, som ikke alle C-klassemodeller kan skryte av. "Japansk" kan ikke kalles billig, de ber om minst 779 000 rubler på det russiske markedet, men kostnadene rettferdiggjør seg selv på grunn av en ganske kraftig motor, samt rikt og høyteknologisk utstyr.

For eksempel er grunnutstyret allerede utstyrt med syv kollisjonsputer, tilbehør med full kraft, et standard lydsystem, klimaanlegg, et løftestartssystem og mye mer. Ikke alle klassekamerater kan skryte av et slikt sett, spesielt i den første versjonen.

Anbefalt: