Hvordan Gjøre Om En Støtfanger

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Gjøre Om En Støtfanger
Hvordan Gjøre Om En Støtfanger

Video: Hvordan Gjøre Om En Støtfanger

Video: Hvordan Gjøre Om En Støtfanger
Video: Sulland Smartfiks - reparasjon av støtfanger 2024, September
Anonim

Støtfangerne til VAZ 2107-biler er ganske falske og representerer en plastbærer, som er "forsterket" på toppen med et krom dekorativt overlegg. Hvis en ulykke inntreffer, vil ikke støtfangeren fungere som beskyttelse, karosseriet vil få betydelig skade. For å styrke denne skjøre delen er det verdt å feste den L-formede metallprofilen og derved flytte beskyttelseselementet vekk fra kroppen.

Hvordan gjøre om en støtfanger
Hvordan gjøre om en støtfanger

Nødvendig

  • - 2 metallprofiler med L-formet seksjon 70 mm, 130 cm hver;
  • - fire bolter med muttere;
  • - sett med verktøy.

Bruksanvisning

Trinn 1

Fjern støtfanger foran og bak fra bilen først. For å gjøre dette, skru av 6 muttere fra hver. De siste fire, som endene på støtfangeren er festet til vingene, settes straks på plass og strammes. Du trenger ikke dem lenger. Faktisk, selv med et lett slag, overføres et slag gjennom disse boltene, som deformerer vingene på bilen. La disse krom vakre hodeboltene gjøre den estetiske funksjonen.

Steg 2

Bor fire hull i metallprofilen. Gjør to nærmere kanten for å feste den fremtidige enheten til kontaktene. Fra midten måler du 7-8 cm til den motsatte kanten og borer 2 til, de er nødvendige for å feste til selve støtfangeren.

Trinn 3

Gjør følgende med fire kontakter. Bøy den nedre monteringsplaten fremover, slik at du får festet til den nedre bolten på den fremtidige støtfangeren. Stripene bøyes lett på kontakten, men fortsett med forsiktighet. Bruk en skruestikke for å jobbe.

Trinn 4

For alltid å holde kofferten ren, må du koble hulrommene med en svamp dynket i MOVIL på forhånd før du installerer den bakre støtfangeren. På denne måten vil du etablere en pålitelig barriere mot støv, som vanligvis suges inn gjennom de åpne delene av kontakten.

Trinn 5

Installer profilene, og på dem en ny støtbestandig støtfanger. Den flyttes 7-8 cm fra kroppen. Men det er lite mellomrom mellom profilen og den halvmåneformede støtfangeren, så før du fullfører installasjonen, fest en trekloss til metallprofilen slik at støtfangeren presses mot den. Støtfanger kan forsterkes i andre biler på samme måte.

Anbefalt: