Hvordan Brygge En Bil

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Brygge En Bil
Hvordan Brygge En Bil

Video: Hvordan Brygge En Bil

Video: Hvordan Brygge En Bil
Video: Instruksjonsvideo ØVD Bryggeriet 2024, Juli
Anonim

Utidig forsegling av spon og sprekker fører til metallkorrosjon, siden de ubeskyttede overflatene på bilen utsettes for fuktighet. Konsekvensen av dette er behovet for sveising. Å sveise en bil er et smykkeverk og uten erfaring er det nesten umulig å sveise en bil. Derfor er det bedre å bruke tjenestene til spesialister fra tjenesten. Men hvis du har erfaring, kan du sveise hjemme.

Hvordan brygge en bil
Hvordan brygge en bil

Nødvendig

  • - sveisemaskin;
  • - elektroder;
  • - uniformer for sveiseren;
  • - plater eller jernplater 5 mm tykke.

Bruksanvisning

Trinn 1

Terskelene er mest utsatt for korrosjon. De trenger primært reparasjon med sveising. For å fordøye terskelene, kjøp en sveisemaskin, elektroder, plater eller et 5 mm jernark. Fjern dørene, gummistrikkene. Behandle terskler med en rustomformer, påfør grunning og mastikk.

Steg 2

Skjær deretter platene til ønsket bredde og lengde, behandle dem med et løsningsmiddel eller annet avfettingsmiddel. Fortsett sveisingen i lengderetningen. Kantene på platene som skal sveises, skal ende midt på stolpene. Sveis kantene med en tverrgående sammenføyning. Slip de sveisede terskelene med sandpapir (null), avfett, påfør en grunning og maling.

Trinn 3

Hvis terskelene er fullstendig råtnet, gir det ingen mening å sveise armeringsplatene. Sveis dem derfor av på stolpene. Sveis to rør til bredden på terskelene, sveis platene til rørene.

Trinn 4

Hvis stativene dine har bristet, må du rengjøre alle sprengningsstedene for maling, avfette, sveise på utsiden. Men å utføre sveisearbeid bare utenfor er ikke et tilstrekkelig tiltak for å styrke stativene. Kutt derfor ut platene med ønsket bredde og sveis dem fra innsiden med langsgående sammenføyninger. Behandle med avfettingsmiddel, påfør en grunning, maling.

Trinn 5

Det er bedre å ikke lage sprekker i dørene, på hetten, skjermene, men å erstatte dem med en ny dør, skjerm eller hette, siden kroppen til en hvilken som helst bil er laget av tynt jern og ganske enkelt vil lede den under sveising.

Trinn 6

Ikke glem at sveisearbeid må utføres med en tom og dampet bensintank.

Trinn 7

Hvis du ikke har tilstrekkelig erfaring som sveiser, kan du kontakte en biltjeneste, siden sveising av en bil er en veldig presis og vanskelig jobb, og det er veldig vanskelig å gjøre det uten ferdigheter.

Anbefalt: