Hvordan Male UAZ

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Male UAZ
Hvordan Male UAZ

Video: Hvordan Male UAZ

Video: Hvordan Male UAZ
Video: УАЗ 6х6 на лапах, TLC80 на бортовых Войн, Laplander 6x6! УАЗ творит дичь!!!!! 2024, Juli
Anonim

Bileiere, inkludert UAZ-merket, står overfor spørsmålet om å male sin "jernhest". Dette er en ganske kostbar prosedyre, men bevæpnet med noen spesielle gjenstander kan du male UAZ selv.

Hvordan male UAZ
Hvordan male UAZ

Nødvendig

  • - vaskemiddel;
  • - meisel;
  • - sandpapir;
  • - kittkniv og kitt;
  • - kompressor;
  • - børste eller rulle.

Bruksanvisning

Trinn 1

Vask kjøretøyet grundig for å fjerne smuss og bitumen og fettflekker. Dette kan gjøres ved hjelp av spesialverktøy, men i ingen tilfeller med bensin eller tynner.

Steg 2

Fjern deretter bakre og fremre støtfangere, samt alle frontlykter, retningsvisere, sidelys, radioantenne, radiatorgrill og annet eksternt lysutstyr. Fjern også hjulbeskyttelsen hvis den er montert på kjøretøyet. Rengjør deretter overflatene på skjermflensene i hjulåpningene. Skyll de fjernede delene grundig, fjern rust og tørk.

Trinn 3

Slip de defekte flekkene med sandpapir. Når du utfører dette arbeidet, må du huske at rengjøringsområdet bør være nesten lik området for det mest defekte stedet. Gjør overgangen fra et defekt sted til et ikke-defekt, slik at det er jevnt. Se på dette og sjekk med håndflaten, siden bare denne delen av kroppen er i stand til å fortelle deg forskjellen i høyde.

Trinn 4

Begynn å fylle de defekte områdene først etter at du har utført tidligere operasjoner. Rør herderen med kittet med en hjemmelaget spatel i proporsjonene som er angitt på pakken. Gjør dette i 30-40 sekunder, og bruk deretter umiddelbart på de defekte områdene, og oppnå en jevn overflate og la kittet stivne. Etter herding, rengjør overflaten.

Trinn 5

Dekk områdene du ikke skal male med papir og maskeringstape. Etter å ha pusset malingen til den blir matt, og tørk den av med en fille.

Trinn 6

Fortynn bilemaljen med løsemiddel og sjekk tykkelsen på lakken. Hvis du legger en metallstang inn i den, bør malingen renne 3-4 dråper per sekund. Sil malingen gjennom en trakt og legg inn i en sprøytepistol og begynn å male bilen. Start fra taket på bilen og gå gradvis ned nedenfor.

Anbefalt: