Hvordan Fjerne En Bil Hvis Den Blir Forlatt

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fjerne En Bil Hvis Den Blir Forlatt
Hvordan Fjerne En Bil Hvis Den Blir Forlatt

Video: Hvordan Fjerne En Bil Hvis Den Blir Forlatt

Video: Hvordan Fjerne En Bil Hvis Den Blir Forlatt
Video: Африканский МОЛОТОБОЕЦ - Буйвол в Деле! Буйвол против львов, носорогов, слонов и даже туристов! 2024, Juli
Anonim

I forbindelse med innføring av sertifikater for bruk av biler er problemet med forlatte biler delvis løst. Det er mer lønnsomt for eieren av bilen å overlevere bilen til gjenvinning enn å la den være uten tilsyn. I tillegg introduserer regjeringen for de grunnleggende enhetene i Russland sitt eget bonusprogram for avhending av gamle biler. Praksisen med å gi tilskudd til gjenvinning har lenge vært innført i mange land i verden: i Tyskland, Frankrike, Japan, Italia, Spania. Donasjonsbeløpet varierer fra $ 1.245 i Japan til € 5.000 i Italia.

Hvordan fjerne en bil hvis den blir forlatt
Hvordan fjerne en bil hvis den blir forlatt

Bruksanvisning

Trinn 1

Kontakt trafikkpolitiet eller politiavdelingen på stedet for den forlatte bilen. Hvis det er lisensplater på den forlatte bilen, vil personalet identifisere eieren. Imidlertid, hvis bilen ikke kastes på veien, men i gårdsplassen til huset og ikke forstyrrer trafikken, kan eieren bli tvunget til å fjerne bilen bare i retten. På grunn av rettssakens lengde (prosessen tar omtrent et år), vil det ikke være noen som er villige til å gjøre dette. Situasjonen er forsterket av mangel på lovgivning som forplikter eieren til å avhende kjøretøyet. Vanligvis fjerner eieren bilen fra registeret for deponering og forlater den. Ytterligere handlinger utført med bilen gjelder ikke trafikkpolitiet.

Steg 2

Snakk med eieren selv hvis kjent. Transport av en bil til skrapmetalloppsamlingssteder koster ca 1000 rubler. I store bedrifter for behandling av skrap aksepteres brukte biler for skrap for 2-3 tusen rubler, med forbehold om selvlevering. Du kan tilby å organisere resirkuleringsprosessen uavhengig.

Trinn 3

Kontakt ditt lokale forbedringskontor. I store byer kan kommunale organisasjoner opprette kollegiale oppdrag som har rett til uavhengig å avhende forlatte biler. Denne kommisjonen inkluderer representanter for lokale myndigheter og trafikkpolitiet.

Trinn 4

I henhold til Civil Procedure Code of the Russian Federation, kan enhver løs ting erklæres eierløs. For å gjøre dette, send inn en søknad til domstolen der du bor eller på stedet for den forlatte bilen. Søknaden må angi: hvilken ting som er gjenstand for anerkjennelse som eierfri, dens hovedtrekk må beskrives, og det må fremlegges bevis som indikerer at eieren har frasagt seg eierskapet til den (det er ingen eier) og bevis for at søkeren har overtatt tingen. Retten tar en avgjørelse om å anerkjenne den forlatte bilen som eierfri og overføre den til eierskapet til personen som tok den i besittelse (søkeren).

Anbefalt: