Hvordan Kjøpe En Brukt VAZ

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Kjøpe En Brukt VAZ
Hvordan Kjøpe En Brukt VAZ

Video: Hvordan Kjøpe En Brukt VAZ

Video: Hvordan Kjøpe En Brukt VAZ
Video: Hvordan endrer jeg en bestilling? 2024, Juli
Anonim

Å kjøpe bruktbil er alltid et lotteri. Og for å forbli en vinner, må du vise oppmerksomhet når du kjøper og sørg for å se og sjekke arbeidet til alle de svake punktene i bilen.

Hvordan kjøpe en brukt VAZ
Hvordan kjøpe en brukt VAZ

Bruksanvisning

Trinn 1

Undersøk karosseriet nøye. Hjemmebiler har en tendens til å ruste raskt eller ha mange lakkeringsflater på grunn av ustabilitet. Det beste alternativet er å se på bilen i heis, der du kan se tilstanden til bunnen og se spor av sveising eller alvorlig korrosjon. Åpne kofferten og ta ut reservehjulet - under det ser du vanligvis de første sporene av forestående metallødeleggelse.

Steg 2

Hvis maskinen din har lister eller pyntelister, kan du brette dem forsiktig tilbake. Ofte kan riper, bulker eller korrosjon være skjult under.

Trinn 3

Siden du enkelt kan vri kjørelengdeavlesningene på VAZ, ikke stol på tallene. Hvis kjørelengden er lav, og eieren forteller hvilke store reparasjoner han har utført, stemmer ikke målingene med sannheten. Når alt kommer til alt, krever ikke den nye Zhiguli de første tre årene, hvis den brukes riktig, ikke alvorlig inngripen.

Trinn 4

Start motoren. Det skal ikke stoppe eller starte på det tiende forsøket. Sett deg i bilen, se på instrumentbordets arbeid, sjekk arbeidet til alle elektriske apparater.

Trinn 5

Bilen skal ikke røyke og tredoble seg. Ikke stol på eieren som hevder at dette er første gang og bare av dårlig bensin. Mest sannsynlig har bilen problemer med injektoren eller forgasseren.

Trinn 6

Åpne hetten. Det er bedre hvis ikke motoren blir vasket før inspeksjon, så vil alle problemer være synlige. Sjekk tilstanden til oljen, lysene, måle kompresjonen. Hvis komprimeringen er liten, er motoren dårlig slitt og krever skott.

Trinn 7

Finn og rengjør motorens Vin-nummer for smuss. Han skulle ikke ha mekaniske skader og chips - dette er en garanti for at han ikke ble avbrutt.

Trinn 8

Sørg for å ta en tur i bilen din. Hvis bilen kjører til høyre eller venstre, kan det være to grunner. Enten er det nødvendig å gjøre en lignende kollaps, eller så var bilen i en alvorlig ulykke. I sistnevnte tilfelle kan søylene og dørlistene fjernes for å se sveisene.

Anbefalt: