Hvordan åpne Et Bilforhandler

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne Et Bilforhandler
Hvordan åpne Et Bilforhandler

Video: Hvordan åpne Et Bilforhandler

Video: Hvordan åpne Et Bilforhandler
Video: DIY Room Decor! 10 DIY Room Decorating Ideas for Teenagers (DIY Wall Decor, Pillows, etc.) 2024, Juli
Anonim

Å åpne en bilforhandler krever mye penger, og denne virksomheten lønner seg lenge. Derfor, når du investerer i bilforhandler gjennom et showroom, husk at dette arbeidet i stor grad er for fremtiden.

Hvordan åpne bilforhandler
Hvordan åpne bilforhandler

Bruksanvisning

Trinn 1

Først og fremst gjør en god studie av bilmarkedet i regionen der du skal åpne et bilforhandler, og finn ut hvilke biler som allerede er representert der. Deretter bestemmer du bilmerken du vil selge i forhandleren. Velg en som ennå ikke er representert i regionen. Da kan unødvendig konkurranse unngås.

Steg 2

Utarbeide en detaljert forretningsplan med en prognose over forventet fortjeneste, utviklingsutsikter, beregning av mulige risikoer og forslag for å overvinne dem.

Trinn 3

Deretter kontakter du representasjonskontoret eller distributøren av selskapet (hvis biler du vil selge) med et tilbud om samarbeid. For å gjøre dette, skriv dem en e-post eller et brev og legg ved en forretningsplan. Selskapets ansatte vil gjennomføre en studie om utsiktene i regionen. Etter det vil forhandlerens nettverksutviklingssjef kontakte deg.

Trinn 4

Hvis det tas en beslutning om samarbeid, vil du bli tilbudt å signere en avtale, og du kan begynne å bygge et bilforhandler.

Trinn 5

Suksessen til din virksomhet vil i stor grad avhenge av plasseringen som er valgt for salongen. Det ligger kanskje ikke i sentrum, men bør være nær motorveien, med praktisk tilgang og utstillingsvinduer mot veien. Etter å ha funnet et passende sted og signert en avtale med kommunen, kan du begynne bygging eller renovering av en allerede ferdig bygning.

Trinn 6

Vær oppmerksom på at rommet for et fullverdig bilforhandler må være minst 700 kvm. m. Dette skyldes anbefalingene fra distributørene: tildel 27-30 kvm til en bil. m, slik at kjøpere fritt kan nærme seg bilen fra alle kanter, fritt åpne dørene, se under panseret osv. I tillegg, til tross for de store kontantkostnadene, er det mer lønnsomt å åpne et fullskala forhandler med et salgsområde, en reservedelsbutikk og et bilservicesenter. Da vil det lønne seg raskere.

Trinn 7

Designet av bilforhandleren koordineres alltid med distributørene. Det må oppfylle produsentens krav: visse symboler og farger må brukes. Noen veldig store premium merkevareselskaper regulerer til og med polstrede møbelleverandører.

Trinn 8

Vær spesielt oppmerksom på valg av personell, prøv å ansette kun fagfolk og lett trente personer. Opplæringen av personellet du velger, er vanligvis distribusjonssentrets ansvar.

Trinn 9

Etter å ha utstyrt salongen med alt nødvendig utstyr, begynn å annonsere. Sørg for å ta med kostnadene for det i forretningsplanen din. Produsenter leverer som regel bare det nødvendige materialet: hefter, TV-spots. Når du gjennomfører en reklamekampanje, skal du annonsere i populære aviser som Iz Ruk mot Ruki, Extra-M og andre.

Trinn 10

For å tiltrekke potensielle kjøpere, tenk over og bruk forskjellige kampanjer, som du kunngjør på forhånd. Løft for eksempel en gratis bilvask til alle salongbesøkende på søndag. Men sørg for at kundene dine har kvalitetsservice.

Anbefalt: