Hvordan Lage Om De Bakre Bremsene

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Om De Bakre Bremsene
Hvordan Lage Om De Bakre Bremsene

Video: Hvordan Lage Om De Bakre Bremsene

Video: Hvordan Lage Om De Bakre Bremsene
Video: Секретная функция обычного ножа! Таких полезных советов еще никто не видел! 2024, Juli
Anonim

I økende grad ønsker mange bileiere å redesigne bilens bakbremser for å forbedre bremseytelsen. Du kan bytte trommelbrems til skivebrems på nesten hvilken som helst maskin, mens du har visse ferdigheter og de nødvendige elementene i bremsesystemet.

Hvordan lage om de bakre bremsene
Hvordan lage om de bakre bremsene

Nødvendig

  • - et sett bakre bremseskiver;
  • - Forsterkede bremseslanger;
  • - bremseklosser;
  • - kaliper
  • - et sett med nøkler og skrutrekkere;
  • - bremsevæske.

Bruksanvisning

Trinn 1

Forbered bilen først ved å jekke opp baksiden og fjerne hjulene. Fjern deretter bremsetrommelen, navene, bremseklossene og parkeringsbremsekabelen. Koble deretter gummibremseslangen fra hydraulikksylinderen.

Steg 2

Etter at du har fjernet det gamle bremsesystemet, tar du den bakre bremseskiven og plasserer den i setet til baknavet. Trykk deretter inn hjulskruene og stram hjulmutrene. Forsikre deg om at han endelig satte seg i setet, ellers kan ikke problemer unngås.

Trinn 3

Når du er ferdig med platen, begynner du å installere tykkelsen. I stedet for trommeskjoldet, installer det med et sete i enden av bjelken. Sett deretter inn akselakselen og fest alt. Når du installerer bremseklavebraketten, må du passe på at den ikke berører bremseskiven. Sett bremseklossene inn i tykkelsen. Hvis muligheten byr seg, så kjøp bremseklosser av samme merke som bremseskivene. Hver produsent, som slipper plater, tilpasser putene til dem, med tanke på forskjellige parametere, for eksempel størrelse.

Trinn 4

Etter bremseklossene kobler du til en forsterket bremseslange som deretter kobles til et metallrør. Opprett forbindelsen ved hjelp av en spesiell boltforbindelse. Forsterkede slanger har en stor fordel i forhold til gummislanger, siden sistnevnte strekker seg, sveller og kan ganske enkelt bryte gjennom, noe som fører til lekkasje av bremsevæske. Til slutt, monter håndbremsen. Etter et fullstendig redesign, juster bremsetrykket bak slik at bremseevnen ikke kompromitteres.

Anbefalt: