Hvordan Lage Et Bånd På En Bil

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Et Bånd På En Bil
Hvordan Lage Et Bånd På En Bil

Video: Hvordan Lage Et Bånd På En Bil

Video: Hvordan Lage Et Bånd På En Bil
Video: Sådan monterer du et klistermærke og en folietekst på en bil 2024, Juni
Anonim

På bryllupsdagen venter bruden og brudgommen på sine gjester, som bryllupet er en god grunn for ikke bare å ha det gøy fra hjertet, men også å hjelpe fremtidige nygifte med å gjøre ferien lys og minneverdig. For de utsøkt kledde heltene ved anledningen og deres gjester, vil den beste transporten være påkledde biler, som vil understreke bryllupsomgivelsene.

Hvordan lage et bånd på en bil
Hvordan lage et bånd på en bil

Det er nødvendig

  • - gummi;
  • - biter av stoff eller ferdige bånd;
  • - kunstige blomster laget av plast eller stoff;
  • - små biter av tett stoff eller flette;
  • - saks;
  • - en symaskin eller en nål og tråd.

Bruksanvisning

Trinn 1

Finn stoffet du skal lage båndet av. En lys skinnende sateng, som selges både i store biter og i ferdige striper, passer best til ferien. Rayon eller annet skinnende syntetisk stoff ser også bra ut. Du kan finne stoff til båndet ditt i en spesialforretning, eller bruke gamle gjenstander som du definitivt ikke trenger, for eksempel klær, gardiner eller tyll.

Steg 2

Velg fargen på stoffet til båndet i samsvar med det generelle temaet for ferien. Kanskje bruden og brudgommen vil at alle biler skal være dekorert i samme stil med bånd i samme farge. Ta kontakt med de fremtidige nygifte om deres ønsker. Mest sannsynlig vil de tilby deg å lage bånd etter din smak, så vis originalitet og følg gjerne å fantasere. Husk at fargen på båndet skal matche fargen på bilen din, slik at båndet skiller seg ut i kontrast på panseret eller bagasjerommet på bilen og ser harmonisk ut.

Trinn 3

Ta de nødvendige målingene. Dette kan gjøres ved hjelp av et målebånd. Påfør målebåndet på panseret eller bagasjerommet på bilen på samme måte som dekorbåndet skal plasseres, og mål lengden.

Trinn 4

Klipp et bånd 25-30 cm bredt fra stoffet til ønsket lengde (under panseret eller bagasjerommet på bilen). Brett kantene inn og sy på symaskinen eller for hånd, noe som gir en liten volang for å gi båndet et luftig utseende. Brett begge kantene av båndet, sy små biter av tykkere stoff eller flett til dem. Sy elastikken til det tettere stoffet ved å sy den flere ganger. Forsikre deg om at strikken er på plass, da den vil feste båndet til maskinen.

Trinn 5

Pynt båndet med stoffblomster. For å gjøre dette, klipp ut sirkler med en diameter på 20-30 cm fra et stoff i lyse farger (røde eller rosa blomster på et hvitt bånd ser bra ut), gjør dem til volumetriske former. Lag for eksempel en samling ut av en sirkel, brett den som en kjegle, og sy noen masker mot midten. Lag noen stofffarger og sy dem til båndet med jevne mellomrom.

Trinn 6

Hvis du kjøpte ferdige kunstige blomster, så kan de også sys til båndet. Blomster "under sløret" ser utsøkte ut når hver blomst legges i en pose med gjennomsiktig hvit tyll, og deretter også sys til båndet.

Anbefalt: