Hvordan Demontere Alarmnøkkelen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Demontere Alarmnøkkelen
Hvordan Demontere Alarmnøkkelen

Video: Hvordan Demontere Alarmnøkkelen

Video: Hvordan Demontere Alarmnøkkelen
Video: Slik demonterer du en sylinder. 2024, September
Anonim

Alarmen er et uunnværlig sikkerhetssystem som lar deg redusere sannsynligheten for biltyveri. Med lang levetid med alarmfjernkontroll kan ulike problemer oppstå. Når de første tegnene på feil bruk vises, er det slett ikke nødvendig å kjøpe en ny nøkkelbrikke eller ta den gamle til verkstedet til spesialister, fordi mindre problemer kan elimineres alene ved å demontere nøkkelbrikken forsiktig.

Hvordan demontere alarmtastaturet
Hvordan demontere alarmtastaturet

Bruksanvisning

Trinn 1

Først og fremst må du inspisere nøkkelringen fra alle sider og fjerne støv- og smusspartikler fra den. Vend den over til deg med baksiden og finn en liten gummipropp på panelet som beskytter nøkkelbraketten mot mindre skader.

Steg 2

Forsøk å ikke fange noe unødvendig eller klø overflaten forsiktig, og fjern den fra saken. Rett bak den vil du se en liten skrue som holder toppen og bunnen av saken sammen. Bruk en stjerneskrutrekker for å løsne skruen og legg den i en liten beholder for å unngå å miste den.

Trinn 3

I tilfelle at du i stedet for pluggen ser et lite ikon med spesielle ringer, skru ut skruen som holder dem sammen, og skill forsiktig ringene, og koble deretter ikonet.

Trinn 4

Håndter de indre delene av nøkkelringen med forsiktighet, siden alle tilkoblinger og kontakter er veldig skjøre og lett blir skadet. Etter feilsøking, fest begge brettene sammen med smeltelim på en av sideflatene.

Trinn 5

Sett saken tilbake på plass og fest skruen med en mild bevegelse. Fest deretter pluggen. Hvis du demonterte en nøkkelring med et merke, må du først fikse den på plass, deretter feste begge ringene og skru dem inn med en skrue.

Trinn 6

Sjekk alarmtastaturet for funksjonalitet. Hvis problemet vedvarer, kan du prøve å demontere nøkkelbraketten igjen eller ta den til tjenesten, hvor en kompetent spesialist vil se på den og reparere den.

Anbefalt: