Hvordan Lage En Vaz-motor Kraftigere

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Vaz-motor Kraftigere
Hvordan Lage En Vaz-motor Kraftigere
Anonim

Svaret på dette spørsmålet innebærer flere alternativer for å løse problemet, inkludert: chipinnstilling, MD-innstilling, motorforsterkning, samt alt relatert til en økning i sylindrenes arbeidsvolum.

Hvordan lage en vaz-motor kraftigere
Hvordan lage en vaz-motor kraftigere

Det er nødvendig

bestemme muligheten for å tvinge motoren

Bruksanvisning

Trinn 1

Hver av alternativene som er diskutert nedenfor har sine egne fordeler og ulemper, som må tas i betraktning når man bestemmer en metode som forfølger målet om å øke motoreffekten.

Steg 2

Det mest optimale når det gjelder investeringer og resultatet av tilbakespoling når du tvinger motoren, anses å være chipinnstilling av ECU (elektronisk styreenhet). Fordelen i dette tilfellet er at de mekaniske delene av motoren ikke gjennomgår noen endringer, og kraften stiger til 30%.

Trinn 3

Ulempen med chipinnstilling er at ved hjelp av elektronisk utstyr fjernes restriksjonene som er angitt av produsenten, og parametrene for ytelsen til alle motorsystemene endres, noe som ikke kan påvirke motorens ressurs negativt, noe som uunngåelig vil avta.

Trinn 4

MD-innstilling utføres ved å installere en spesiell mekanisk enhet under forgasseren eller gasspjeldsamlingen, og noen ganger i stedet for sistnevnte, takket være hvilken luften som kommer inn i inntaksmanifolden komprimeres. Som et resultat kommer en fint spredt drivstoff-luftblanding inn i forbrenningskammeret, og drivstoffet brenner ut nesten uten rester. Et negativt poeng i dette tilfellet er hyppig utskifting av luftfilteret.

Trinn 5

Sportsinnstilling av motoren innebærer: å erstatte veivmekanismen, installere en annen stempelgruppe, øke det indre volumet av sylindere ved å kjede, erstatte kamaksel og ventiler til gassfordelingsmekanismen, installere en turbin, etc., etc. I dette tilfellet er det en betydelig økning i motorkraften, opp til en dobbel, men en slik motor har en veldig liten motorressurs, og krever mye penger fra bileieren.

Trinn 6

Før du bestemmer deg for å tvinge motoren til bilen din, må du studere de positive og negative sidene ved hver metode, og først deretter begynne å stille inn motoren.

Anbefalt: